2777
2789

یه پسر یا مرد! خلاصه هرچی 23 24 ساله باشه به نظرتون چه ویژگی هایی باید داشته باشه که بگیم خوبه؟ 

اگر برادر یا همسر یا.... تو این سن سال دارید میشه ویژگی های بارزشو بگین؟شغلش چیه و رفتارش چطوره و.... 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهرم ۲۳ سالشع

پر انرژی و شاده

هر هفته ارایشگاه😂

اهل هیچی نیس

سر به زیرع 

خوش اخلاق و غیرطی و کاری عم هست

قضاوت ممنوع!!🗣 ما اومدیم دنیارو عوض کنیم ولی دنیا مارو  عوض کرد:) اگ مخالف نظر منی ریپ نزن گلم جواب نمیدم رید.ه میشه بهت🙄🤙🏻(🥂)اگ دیدی بهت درخواست دوستی دادم و تو یه تاپیکی باهات خوش رفتاری کردم مطمعن باش یا خواهرشوهرتم یا مادرشوهرت😑🥱

از نظر من اینکه دوست دختر نداشته باشه همش چشمش دنبال دختر ها نباشه با شخصیت باشه بد دهن نباشه به لباس و تیپ خودش اهميت بده...و کاری باشه حالا فروشنده ام باشه خوبه از نظر من 

از هرجا بیوفتے ڪمڪت میڪنم بلند شی،هرجا جز چشمام! ️

تو اين سن هست

بچه هست بنظرم واسه زندگي مشترك اماده نيست

شغل نداره چون سربازي نرفته

دانشجوعه

خيلي وابسته ب خانوادست

تاپیک ها از تاریخ 1402/08/26 مال من tarkhon  هست. تاپیک های قبل اون مال کاربری هست که من این کاربری را مدتی بهشون واگذار کرده بودم.

من یه دونه میشناسم درسته باباش پولداره و بهش سرمایه داده ولی خودش هم خیلی زرنگ و کاریه میتونست از جیب باباش بخوره و بره پی دختربازی و رفیق بازی ولی بیشتر تایمش واسه کاره یه باشگاه تنیس میره با رفیقاش و استخر و آفرود تفریحش همیناس اهل گل و سیگار و اینا هم نیست 

یه دختر خوشبخت اونی نیست که درس خونده کار میکنه زبان بلده و مستقل شده دختر خوشبخت اونیه که یک نفرو داره که عاشقشه 💔 من اون دختر خوشبخت نیستم 🙃امیدوارم یه روز منم حس دوست داشته شدنو تجربه کنم 🦋                                                                   اینکه میگم دوست دارم عشق و ازدواج رو تجربه کنم معنیش این نیست که از مردی که تو نی نی سایت درخواست دوستی بده حالم به هم نمیخوره 🤮

خب همه ی آدما مثل هم نیستن.

داداشم دانشجوی داروسازی عه.

24 سالشه

به شدت آدمیه که از نظر روحی روانی و اینا میتونه حمایت کنه.

خیلی امنه و میتونم در مورد هر چیزی باهاش مشورت کنم.

از نظر درامدی خیلی کم فعلا چیزی نداره.

ولی برا ازدواج بنظرم زوده‌

۲۴ که دانشجو بودن اما الان داداشام ۳۲و۳۱سالشون هست هر دو مهندس هستن خونه و ماشین دارن و درآمد خوبی هم دارن اخلاقشون خوبه

شوهرم هم کارمند هست قبل از ازدواج خونه و ماشین داشت اخلاقش هم تقریبا خوبه

تو این سن حداقل مدرک لیسانس داشته باشه .یه کار داشته باشع که خودشم راضی باشه .استقلال فکری داشته باشه .وابسته به خانوادش نباشه .خودخواه نباشه .ن ولخرجی کنه ن خسیس باشه .تو محیط های مختلف زود تاثیر نگیره .ثبات اخلاقی داشته باشه .تصمیم های هدفمند داشته باشه .برنامه ریزی کوتاه مدت و بلند مدت داشته باشه .علم پول درآوردن و بلد باشه .

شوهرم ۲۳ سالشع پر انرژی و شاده هر هفته ارایشگاه😂 اهل هیچی نیس سر به زیرع  خوش اخلاق و غیر ...

سريازي رفته؟ شغل داره؟

تاپیک ها از تاریخ 1402/08/26 مال من tarkhon  هست. تاپیک های قبل اون مال کاربری هست که من این کاربری را مدتی بهشون واگذار کرده بودم.

خب..

من ویژگی های مورد نظر خودمو میگم...

تحصیلات + شغل مناسب «ترجیحا همکار🤓»

اخلاقیاتش نه خسیس باشه نه ولخرج متعادل...رفیق باز نباشه...زن ذلیل نباشه...

به من و خانواده ام احترام بزاره...

کاری به حقوق و درامد من نداشته باشه 

تو پوشش من حق انتخاب بده و نگه باید!! اینجوری باشی...

خیلی سبک و جلف نباشه خوش خنده ولی آروم در جمع...

وابسته به مادر پدرش نباشه...

صبر و تحملش زیاد باشه...

به ظاهرش اهمیت بده ...

/آرام باش روزی همه ما به پایان میرسیم» / !گفتم نباشم در جهان گر تو نباشی یارِ من... /متاهل و متعهد🫀/ درخواست دوستی نده👍🏻/روزی که بیام اینجا و ببینم نسل مردای نی نی سایت منقرض شده عید منه 🥳/ اگه حرفی زدی و جوابتو ندادم بدون درحدی نبودی ک بخوام جواب بدم پس بسوززز و پماد سوختگی بزن 😙♥️ / لطفا کارآگاه گجت ها و سلیطه ها و کسایی که دلشون از مادرشوهر پره ریپلای نزنن اعصاب ندارم🥰 /