2777
2789
عنوان

😩خانومای متاهل بیاین

390 بازدید | 27 پست

اقا  من نمیدونم چرا اینقد لجبازم همش با شوهرم لج میکنم 😐الکی همش قهر میکنم 🤦 دعوا میکنیم سر چیزای الکی😩نمیدونم چکار کنم که دست از لجبازی بردارم بعد بعضی وقتا شوهرم میدونه من رو چی حساسم و بدم میاد دقیقا همون کارو انجام میده مثلا با کسی حرف میزنه چش میزاره ت چش طرف من متنفرم از این کارش هرچیم تذکر میدم بازم انجامش میده چکارش کنم؟

کورش کن 🙂👌🏻

قضاوت ممنوع!!🗣 ما اومدیم دنیارو عوض کنیم ولی دنیا مارو  عوض کرد:) اگ مخالف نظر منی ریپ نزن گلم جواب نمیدم رید.ه میشه بهت🙄🤙🏻(🥂)اگ دیدی بهت درخواست دوستی دادم و تو یه تاپیکی باهات خوش رفتاری کردم مطمعن باش یا خواهرشوهرتم یا مادرشوهرت😑🥱

خب لج میکنی اونم لج‌میکنه سعی کن بعضی کارهاروانجام ندی اونم همینکارومیکنه

گفت هر کسی رو تـوی قبــر خودش میذارن عیسی بـه دیــن خود، موسی بـه دیــن خود به ما چه ربطی داره بقیـه تـو جامعه چیــکار میکنن اما نشنیده بـود از پیامبر اسلام که : یـک فـرد گنهکار، در میـان مردم هماننــد کسی است که با جمعی سوار کشتــی شود و به هنــگامی که در وسط دریــا قرار گیـرد تبــری برداشته به سوراخ کــردن موضعی که در آن نشسته است بپردازد و هرگاه به او اعتـراض کننــد در جواب بگویــد من در سهم خود تصــرف میکنــم ! اگر دیــگران او را از ایــن عمل خطرناک بازندارنــد، طولی نمیکشد که آب دریــا به داخل کشتـی نفوذ کــرده و یکباره همه ساکنان کشتــی را به همراه کشتــی در دریا غرق می کنــد

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کورش کن 🙂👌🏻

خیلی دلم میخواد😂میدونی من رو یکی خیلی حساسم اونم میدونه بعد شوهرم وقتی باهاش حرف میزنه چش میزاره تو چشش پیشش همیشه مسخره بازی درمیاره بعد وقتی پیش منه لال میشه 

صبوری کن با آرامش باهاش حرف بزن بعضی حرفهاوکارارونادیده بگیر به بعضی حرفاش عکس العمل نشون نده اینجور ...

من ادم صبوری نیستم واقعا نمیدونم چرا خودش شعور نداره وقتی میدونه من حساسم چرا انجامش میده

واسه اینکه چشم توچشم نگاه میکنه لابدعادتشه منم کلاوقتی باکسی صحبت میکنم توچشاش نگاه میکنم

من خودم به خودم میگم دوست دارم دوثانیه بعدخندم میگیره  شماچه طوردوست داشتنای بقیه روباورمیکنین    
خیلی دلم میخواد😂میدونی من رو یکی خیلی حساسم اونم میدونه بعد شوهرم وقتی باهاش حرف میزنه چش میزاره تو ...

ببخشیدا اسی ولی چقد بدم میاد از اینجور مردا 

طرف مجرده؟؟

قضاوت ممنوع!!🗣 ما اومدیم دنیارو عوض کنیم ولی دنیا مارو  عوض کرد:) اگ مخالف نظر منی ریپ نزن گلم جواب نمیدم رید.ه میشه بهت🙄🤙🏻(🥂)اگ دیدی بهت درخواست دوستی دادم و تو یه تاپیکی باهات خوش رفتاری کردم مطمعن باش یا خواهرشوهرتم یا مادرشوهرت😑🥱
واسه اینکه چشم توچشم نگاه میکنه لابدعادتشه منم کلاوقتی باکسی صحبت میکنم توچشاش نگاه میکنم

نمیدونم ولی چش ت چش هرکی میخواد بزاره برام مهم نیست فقط دوست ندارم چش تو چش اونی که من ازش متنفرم بزاره 

من ادم صبوری نیستم واقعا نمیدونم چرا خودش شعور نداره وقتی میدونه من حساسم چرا انجامش میده

خوب بعضیا ذاتا لجبازن مثلا منوشوهرم پاسور بازی می‌کنیم من اگه ببازم خوب یه ذره ناراحت میشم بعدشوهرم اینومیدونه وقتی ببره اینقدرمیگه عه باختی بلدنیستی برو دوره ببین بچه ای البته به شوخی میگه ولی اونقدر میگه که از حرص گریه میکنم

😂ن لوس نیستم ولی باور کن بیشتر دعوامون سر همین بحثه چش تو چشه

ازعادتشه..بعدمیبینه تو واکنش نشون میدی میخادلجبازی کنه توبیخیال باش بعدچندبارکه توچیزی نگی اون دیگه تکرارنمیکنه

من خودم به خودم میگم دوست دارم دوثانیه بعدخندم میگیره  شماچه طوردوست داشتنای بقیه روباورمیکنین