2777
2789
سلام دوستان خواهرم یک خونه برام بیدا کرده67 ملیون هست که 12 ملیون صاحب خونه روش وام گرفته که این 12 ملیون از 67 کم میشه و سند به نامم زده نمیشه تا دوسال که این صاحب خونه بول این وام بده وقولنامه محضری میکنیم که این اقا بعد تموم شدن وام خونه رو به نامم میزنه ولی همه چیز ذیگه اش محضری میکنیم و ازش چک هم میگریم بخاطر اینکه بول وام اگر برداخت نکنه ازش چک داریم حالا به نظرتون بخرمش یا درد سر داره
خداوندا طول عمری با عزت به پدر مادر خوبم. عطا کن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام هنا جون مبارک باشه

ما زمانیکه خونه خریدیم 7 میلیون وام داشت که از مبلغ خونه کم کردیم و باقی پول به صاحب خونه دادیم و پرداخت قسط به عهده خودمون بود والبته محضر رفتیم وهمه کارها محضری شد وسند پیش ماست البته یه نامه که به امضا تمام اعضا خانواده اش بود بنگاهی ازش گرفت که بعد از مرگ آقاهه خانواده اش مدعی خونه نشن اینو حتما درنظر بگیر عزیزم بی گدار به اب نزن با چند نفر که اهل فن باشن مشورت کنی بهتر چون ما شرایط اون خونه یا اقای فروشنده رو نمیدونیم

موفق باشی
12 میلیون رو میتونه به نام شما کنه
اونوقت شما قسطشو پرداخت کنید
اسبها،درشکه راکشیده اند...ولی انعام را درشکه چی گرفته است.به چشمان اسب چشم بند زده و بر دهانش پوزبند،تا کم ببیند و دم نزند....چه آشناست! زندگی درشکه چی و اسبهایش.....!!!