2777
2789

طولانیه ولی خواهش میکنم تا اخر بخونید

من 19 سالمه, تو یه خانواده ای بزرگ شدم که مادرم از صبح تا شب فقط کار میکنه, اصلا رابطه اجتماعی نداره, تا حالا یه دوستم نداشته. پدرم معتاده, خدا میدونه چی میکشه, عصبیه و... 

برادرم یه ادم وسواس فکری که فقط بلده گیر بده

میگه درس میخونی پنجره رو باز نکن صدات میره بیرون,وای باورت میشه میگه عکس پروفایل نزار,کاش فقط این بود, حتی اگه عکس مثلا یه ادم دیگه بزارم, بازم میگه نزار بقیه فکر میکنن تویی, اینارو گفتم بدونید چطوریه, بعد از نظر خودش یه ادم کاملا نرمال و هیچ مشکلی نداره

از 13 سالگی افسردگی گرفتم, تا حالا تنها هیچ جا نرفتم,جالبه مثلا دختر عمم هم تنها بیرون نمیره ولی حداقل اون هر روز میرن بیرون با ماشین یا خانوادش به فکرشن,هیچ دوستیم ندارم, از صب تا شب تو خونم, شاید چند روز یه بار یه پیاده روی با مادرم برم ,اینم بگم با فامیلم رابطه نداریم زیاد

تنها چیزی که یکم اوضاعش خوبه درسم بود, که اونم الان نابود شد, حتی حوصله ندارم درس بخونم, میگم وقتی قراره در ایندم همین باشم, چرا بخونم؟ مثلا یه دکتر که افسردس و هیچ دوستی نداره و تنهاس؟ که چی بشه؟ 

وقتی بچه بودم خیلی شاد بودم ولی الان یه افسرده به تمام معنام, حتی بلد نیستم با یه نفر درست شم, اصلا نمیتونم ارتباط برقرار کنم, قبلا خوب بودما ولی بعد از یه اتفاقایی اینطور شدم

خب گناه من چیه کت اینطور وضعم؟ اگه خودکشیم کنم اون دنیا باید جواب پس بدم, اخه چرا؟ خدا اشکامو نمیبینه, اگرم میبینه هیچ جوابی نمیده 

الانم همه اینارو با گریه و پر از درد نوشتم امیدوارم یه روزی اگه زنده بودم, خدا کمکم کنه مثل بقیه به زندگی عادیم ادامه بدم

برای سلامتی امام زمان صلوات

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیدونم چقدر نظرم درسته 

اما جلوی داداشت رو بگیر چون بهش ربط نداره 

دیگه به حرفاش اهمیت نده البته بی احترامی هم نکن

گاهی چقدر آدم دلش برای یک خیال راحت تنگ میشود                          🙃🤍🌱
تنها راه نجاتت درس خوندنه درس بخون دانشگاه برو اونجا دوست و رفیق پیدا میکنی

نمیتونم, نمیدانم چرا اینطور شدم, قبلا حدود ده تا رفیق صمیمی داشتم, ولی الان حتی با یه نفر نمیتونم حرف بزنم اصلا از ادما فراریم,مدرسه به زور میرفتم میگفتم فقط تموم شه, حالا فکر اینکه بخام برم دانشگاه و بازم ادمای جدید و همون وضعیت دیوونه میشم

نوجوانی اکثرا افسردگی بلوغ رو دارن! مشکلاتت نمیگم کمه ولی باور کن اینا الان تو زندگی خیلیا طبیعیه، تا می تونی درست رو بخون، بری دانشگاه کلی دوست پیدا میکنی، الان می تونی یه کلاس هنری بری، وقتت رو پر کن! خیلیا روابط اجتماعی شون تو زندگی الان کم شده! نمازاتو بخون، ببین چیا دوست داری انجامشون بده

تعجیل در فرج امام زمان (ع) صلوات. خدایا نایب به حق امام زمان و زعیم شیعه امام خامنه ای عزیزم رو تا ظهور حجت در پناه خودت حفظ کن و دشمنان کشورم رو یا هدایت کن یا نابود. خدایا منو تو ظهور امام زمانت سهیم کن، آرزومه دنیای بعد از ظهور حجتت رو ببینم ان شاءالله   
نمیدونم چقدر نظرم درسته  اما جلوی داداشت رو بگیر چون بهش ربط نداره  دیگه به حرفاش اهمیت ...

چطوری جلوشو بگیرم؟ تو همه زمینه یه گیری داره بده

میتونم مثلا گوش به حرفش ندم ولی بعدش بحث ودعوا تو خونه میشه که اعصابم صفره دیگه

نوجوانی اکثرا افسردگی بلوغ رو دارن! مشکلاتت نمیگم کمه ولی باور کن اینا الان تو زندگی خیلیا طبیعیه، ت ...

هیچی دوست ندارم, بعد نماز بخونم اخه چی میشه؟ از 13 سالگی خدا رو صدا بزنی توجه نکنه؟ 

چرا؟ مگه خدا مهربون نیست, مگه من چه گناهی کردم, چرا باید تو این زندگی باشم, چرا اینقدر تنها؟ 

چطوری جلوشو بگیرم؟ تو همه زمینه یه گیری داره بده میتونم مثلا گوش به حرفش ندم ولی بعدش بحث ودعوا تو ...

به حرف هاش اهمیت نده

چهار بار مودبانه جوابشو بده که دیگه اینقدر دخالت نکنه

البته بازم خودت بسنج یه دفعه بدتر نشه

گاهی چقدر آدم دلش برای یک خیال راحت تنگ میشود                          🙃🤍🌱
اجازه میدن درس بخونی؟  یه وقت نزنه به سرت که واسه فرار از شرایط ازدواج کنی از چاله بیفتی توی چ ...

اره اجازه درس خوندن میدن

نه ازدواج نمیکنم, تحمل خودمم ندارم چه برسه یه نفر دیگم اضافه شه

نمیتونم, نمیدانم چرا اینطور شدم, قبلا حدود ده تا رفیق صمیمی داشتم, ولی الان حتی با یه نفر نمیتونم حر ...

شاید بخاطر شرایط خانوادته 

دوست نداری کسی وارد حریم خصوصیت بشه یا سر از زندگیت در بیاره ولی اگه میخوای بعدا پشیمون نشی و همش حسرت گذشته رو نخوری درس بخون و پیشرفت کن کاری به اطرافت و ادماش نداشته باش رو هدف خودت تمرکز کن