2777
2789

تا جاییکه می‌دونم بله

هموقتی با پسرکم بازی میکنم بهش میگم چق چق چق ، شوشولی شوشولی پسرکم قهقه میزنه چقد راحت میخنده به این کلمات بی معنی ...                                 حالا بعد از مدت ها دومی تو راهه آرزو می‌کنم هر چی صلاحه همون بشه، آرزو می‌کنم همه اونایی که دوست دارن زودتر بچه‌شونو بغل کنن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه هفته سی هستم ..شنیدم ک دهانه رحمو نرم میکنه میخام ببینم باید تو کدوم هفته مصرفش کنم چون اگ باعث ز ...

ریسک نکن،خدایی نکرده کار میده دستت.خدا نی نیتو حفظ کنه،به منم دعا کن به این زودیا باردارشم

خدایا خودت حفظش کن🙏

من شنیدم برا زایمان طبیعی هفته اخر استفاده می‌کنن

هموقتی با پسرکم بازی میکنم بهش میگم چق چق چق ، شوشولی شوشولی پسرکم قهقه میزنه چقد راحت میخنده به این کلمات بی معنی ...                                 حالا بعد از مدت ها دومی تو راهه آرزو می‌کنم هر چی صلاحه همون بشه، آرزو می‌کنم همه اونایی که دوست دارن زودتر بچه‌شونو بغل کنن

البته وقتی می‌دونی دیگه باید اماده زایمان باشی معمولا این اطلاعات رو ماما همراه می‌ده

ریسک نکن،خدایی نکرده کار میده دستت.خدا نی نیتو حفظ کنه،به منم دعا کن به این زودیا باردارشم

عزیزم انشالله هرچه زودتر دامنت سبز بشه برام دعا کن زایمانم راحت باشه نمیدونم چرا سر این یکی اینقد میترسم طوری ک شبا کابوس زایمان می بینم🤦‍♀️

عزیزم انشالله هرچه زودتر دامنت سبز بشه برام دعا کن زایمانم راحت باشه نمیدونم چرا سر این یکی اینقد می ...

ممنونم،این ما ه های اخررو برو باشگاه یا پیاده روی ...ماه اخر هم روغن زرد حیوانی زیاد بخور رحمت لیز باشه زایمانت راحت میشه انشالله

خدایا خودت حفظش کن🙏