2777
2789

سلام.

من می خوام برم کلاس رانندگی ثبت نام کنم.

۲۴ سالمه خیلی استرس دارم حس می کنم یاد نمیگیرم.

ماشین شخصی ندارم و کلا هیچی از ماشین و رانندگی بلد نیستم.  یعنی حتی بلد نیستم ماشین چجوری روشن میشه یا مثلا اون پدالهایی ماشین رو نمی دونم اسمش چیه.

نمی تونم هم حواسم رو به اون پدالها بدم هم فرمون رو بچرخونم هم مثلا حواسم باشه که صد متر که حرکت می کنم باید مثلا به سمت راست بپیچم.

حالا کلاس رانندگی برم می ترسم تصادف اینا بکنم یا اینکه نتونم تو سربالایی یا سر پایینی رانندگی کنم.

می خواستم ببینم تجربه مشابه دارید؟! و اینکه به نظرتون خوبه برم کلاس یا کلا بیخیال بشم؟!

برو تمرین می‌کنی یاد میگیری 

{•• فرخ لقا فرزند علی اکبر••} {•• اسماعیل فرزند محمدیار••} امواتم هستن اگه چشمتون به امضام خورد و دوس داشتین براشون فاتحه بخونید 🌹🍃 الهی خیر ببینین ❤️💛 هرکی خواست بجاش صلوات بفرستم بگه 🙏🏼

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من پدال ترمز و کلاچ تشخیص نمی‌دادم .

گواهینامه گرفتم.

قبل از کلاس این فکرت طبیعی هست بعد از جلسه اول میبینی اونقدر سخت نیست.

چرا عاشـ^^ـق #خدا نباشم؟!وقتے که به من گفت تو ریحانه ی خلقت منے❤️ ️

من یکمی بلد بودم ولی وقتی رفتم کلاس بهش گفتم صفرم از اول همشو بهم یاد داد مربیم عالی بود

نترس احتمال تصادف خیلی کمه چون تو اولاش با سرعت زیاد نمیری و اینکه زیر پای مربی کلاچ و ترمز هست که ماشین رو اگه تو نتونستی کنترل کنه

یا به میدان نیا یا تمام بیا.هیچ موجودی نفرت انگیزتر از عاشق نیم‌بند نیست.
تو آموزشگاه میشه ساعت اضافه هم برای تمرین برداشت؟! چون کسی نیست همراهم بیاد یا ماشین شون رو بدن ...

ساعت اضافه رو فکرکنم وقتی گواهینامه گرفتی میتونی برداری ، قبلش هم بخاطر آزمون چند جلسه میتونی برداری

{•• فرخ لقا فرزند علی اکبر••} {•• اسماعیل فرزند محمدیار••} امواتم هستن اگه چشمتون به امضام خورد و دوس داشتین براشون فاتحه بخونید 🌹🍃 الهی خیر ببینین ❤️💛 هرکی خواست بجاش صلوات بفرستم بگه 🙏🏼