2777
2789

۳۲ هفته ام ضربانش بالاعه

دارم دق میکنم🥺🥺

همه امید مامان👼به سلامت و به موقع بیا بغلمون دورت بگردم🤰🫀💋خدایا شکرت که جواب دل شکسته امو دادی👶💙🧿تیکر تولد تنها دلیل زندگی مامانش 🫀

شاید ی وقت جاش تنگه

به زودی یک عدد تیکر  اینجا نصب میگردد😸 با تچکر 😍                  بالاخره در تاریخ ۲۸ بهمن 1401 تیکر نصب شد                               نمی‌دونم دنیامون مبخواد صورتی بشه یا ابی چون صورتی خوش رنگ بود انتخابش کردم ☺️ سونو غربالگری احتمال داد دنیامون صورتی بشه ولی همچنان منتظر آنومالی هستم 😍😎سونو آنومالی گفت تو دلی دختره 😍منو این همه خوشبختی محاله بیصبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوتم دخترم 💓

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم شما از زرو عکس جمجمه میتونی ی احتمال بدی برا جنسیت ؟

به زودی یک عدد تیکر  اینجا نصب میگردد😸 با تچکر 😍                  بالاخره در تاریخ ۲۸ بهمن 1401 تیکر نصب شد                               نمی‌دونم دنیامون مبخواد صورتی بشه یا ابی چون صورتی خوش رنگ بود انتخابش کردم ☺️ سونو غربالگری احتمال داد دنیامون صورتی بشه ولی همچنان منتظر آنومالی هستم 😍😎سونو آنومالی گفت تو دلی دختره 😍منو این همه خوشبختی محاله بیصبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوتم دخترم 💓
استرس مادر زیاد باشه به بچه منتقل میشه سعی کن اروم باشی

بخدا آروم بودم 

ولی تو nst بالا زده ضربانو

همه امید مامان👼به سلامت و به موقع بیا بغلمون دورت بگردم🤰🫀💋خدایا شکرت که جواب دل شکسته امو دادی👶💙🧿تیکر تولد تنها دلیل زندگی مامانش 🫀
دکتر نرفتی ؟

تو مطب گرفتش بالا بود 

گفته برو سونو 

هیچ سونویی نوبت نداره 

تا فردا صبح 

بعد شامم باید برم زایشگاه تا nst بگیرن

تو مطب گرفتش بالا بود  گفته برو سونو  هیچ سونویی نوبت نداره  تا فردا صبح  بع ...

عزیزم زیاد نگران نباش ابجی منم سر پسرش اینجور بود ما هم خیلی نگران شدیم یادمه مامانم بدبخت چقد گریه میکرد روز بعد ک رفت سونو خداروشکر هیچی نبود اجیم خیلی تو خونه کار میکرد حتی سر بارداریاش قالی وچیز میشست الان پسرش ۱۱ سالشه 

عزیزم زیاد نگران نباش ابجی منم سر پسرش اینجور بود ما هم خیلی نگران شدیم یادمه مامانم بدبخت چقد گریه ...

من هیچکاری نکردم😔آروم بودم و بی استرس

دارم دق میکنم 

عزیز دلم انشالله هیچی نیس مطئنم فردا ک رفتی سونو خبرشو بمون بده

بخدا دارم دق میکنم

همین استرس خیلی برا بچه بده عزیزم سعی کن اروم باشی الان هم ک غروب پاشو یکم قران بخون

منتظرم برم ان اس تی دوباره

اگه بازم بالا باشه چی میشه؟؟

منتظرم برم ان اس تی دوباره اگه بازم بالا باشه چی میشه؟؟

عزیزم نمیدونم دقیق من سر زایمانم دیدم یهو پرستارا پیشم جم شدن حالا نمیدونم ضربان قلبش تند شد یا کند بعد گفتن مادر غذا نخورده تا یکم غذا خوردم هرچی بود برطرف شد 

عزیزم نمیدونم دقیق من سر زایمانم دیدم یهو پرستارا پیشم جم شدن حالا نمیدونم ضربان قلبش تند شد یا کند ...

بچم ۳کیلو و۱۰۰ دنیا اومد ولی باز بش نیمومد ۳و۱۰۰باشه ریز میز شدید روزی ک دکتر اومد ببینه برا مرخصی بم گفت ک قلبش وکلیش وریش مشکل داره عزیزم  من اون لحظه مردم وزنده شدم بردش ورفت ان ای سی یو ۳ ساعت تجت مراقبت بود منم دم در ان ای سی یو با اینکهرتازه زایمان کرده بودم و با بخیه زار میزدم اخر سرم خدارو شکر هیچیش نبود گفت سالمه سالمه