2777
2789

مثلا ما حقوقمون ۱۷ تومنه 

مسناجر 

چجوری هم ماهی  ۵ اجاره بدیم

هم خرج خونه و خورد و خوراک 

دوتا هم بچه دارم

پس چی رو پس انداز کنیم

اصلا چیزی نمیمونه

خیلی دلم گرفته

حالا ماشین داریم 

مثلا چطوری پول جمع کنیم پسرم بزرگ شد واسش ماشین بخریم

اخه این چه اوضاعیه

اما چطوری پول جمع کنیم واسه پول پیش سال بعد 

دوتا بچه دارم چطوری بزارمشون خونه تنها برم سرکار؟

بچهام ۷ و ۱۲ ساله ان 

اما نمیشه خونه تنها گذاشتشون که...

بخدا داغونم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیدونم ولی فک نکنم بشه دیگه😞

اخه خونه زیر ۳ میلیارد ک نیس

این همه هم نه وام میدن نه با پس انداز میشه جور کرد

آقا منو نترکونید دیگه سیم کارت نداریم توخونه میشه لطفا واسم صلوات بفرسین 🏡خونه داربشم  بسم الله الرحمن الرحیم اَلحَمدُللهِ الّذی عَرَّفَنی نَفسَهُ وَ لَم یَترُکنی عُمیانَ القَلب اَلحَمدُلله الّذی جَعَلَنی مِن اُمَّهِ محمد صَلی الله عَلَیه وَ آله اَلحَمدلله ِ الّذی جعلً رِزقی فی یَدِه وَ لَم یَجعَلهُ فی اَیدی النّاس اَلحَمدللهِ الّذی سَتَرَ عُیوبی وَ عَورَتی وَ لَم یَفضَحنی بَینَ النّاسِ. کاربری دست دو نفره😎هر دو نفرشم خودمم😝 ❤️ماشاالله لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم❤️

ماشاالله دیگه بزرگن چه میشه کرد باید خودشون بزرگ شده زودتر وارد بازار کار بشن و برای خودشون تلاش کنن 

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی  درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز 

تو این اوضاع باید حداقل ی میلیارد تو دستت باشه بعدش وام بگیری ک بتونی بخری...یعنی ی میلیارد ماده باش ...

به شوهرم میگم یه میلیارد هیچی نیس ولی همونم نداریم

مامانِ یه دختر کوچولو👧عشقِ مامان،قربونش بشمِ مامان