2777
2789
عنوان

🥺کسی راه درمان میدونه!؟

157 بازدید | 20 پست

سلام عصر بخیر خانوما من ی مشکلی برام پیش اومده ک نمتونمم دکتر برم🥺 موهام میریزه همش بی حالم عصبی میشم خسته شدم دیگ رفتم چکاب کامل گفت هیچی نیست اما چند روز میشه ک فهمیدم غلبه سودا هست چی هست دچارش شدم و هیچ اطلاعی در بارش نمیدونم کسی راه حل واس این مشکل رو میدونه🙏توروخدا کسی میدونه کمکم کنه یا بگه چطور میشه درمانش کرد لطفااا.😑🥺از اونجایی هم ک تازه ازدواج کردم و نزدیکای عروسیمه نمخام اتفاقی واسم ...

یا فاطمه زهرا خودت میدونی تنهام پس دستمو بگیر.(برای سلامتی و ظهور اقا امام زمان ی صلوات میشه بفرسی💚
خب برو عطاری قطعا اونا بهتر راهنمایی میکنن

ی جا رفتم گفت برای درمان کامل باید ۱۲۰ روز دارو گیاهی مصرف کنی بعد گفتم هزینش چقدر میشه گفت ۴ تومن رفتم پشت سرمم نگاه نکردم واقعا شرایطشو ندارم ک ۴ تومن بدم..

یا فاطمه زهرا خودت میدونی تنهام پس دستمو بگیر.(برای سلامتی و ظهور اقا امام زمان ی صلوات میشه بفرسی💚

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام به این سوالهای من پاسخ بده

ازکی ریزش داری چقد ریخته کجاهاریخته

ریزش مو پدر یامادر نداستن؟

تاحالادکترپوست رفتی؟

چه داروهایی تاحالامصرف کردی واس مووغیره مو

استرس داری؟ کم خوابی داری؟ باگوشی زیادکارمیکنی؟

اسم شامپوت؟

سلام به این سوالهای من پاسخ بده ازکی ریزش داری چقد ریخته کجاهاریخته ریزش مو پدر یامادر نداستن؟ تا ...

تقریبا ۴ ۵ ماه میشه ریزش مو دارم .جای خاصی از موهام نمیریزه کلی میریزه.پدر مادرم ریزش مو ندارن.شامپو هم شامپوی معمولی استفاده میکنم

سلام به این سوالهای من پاسخ بده ازکی ریزش داری چقد ریخته کجاهاریخته ریزش مو پدر یامادر نداستن؟ تا ...

باگوشی اکثر وقتا کار میکنم .کم خوابی ندارم بجاش ی مدته مرض تنبلی گرفتم همشش عصبیو بیحالم فقط خوابم میاد

فلورا تاجیکی سرچ کن کارایی که تو اینستاش گفترو کامل انجام بده. خوب میشی.

انستا ندارم 

غدانخوردن صحیح.خواب بهم ریخته.خونی.تروئیدکم کار.دیابت.افسردگی واظطراب.سردی مزاج.ویتامین کم بدن

الان اینا چین!