rasta_۱۰۲۹ مدیر عضویت: 1402/03/01 تعداد پست: 262 عنوان غربالگری | مشاهده متن کامل بحث + 103 بازدید | 18 پست من هفته آینده سونو و آزمایش غربالگری دارم الان سوالم اینه میشع فقد سونو غربالگری رو انجام دادانشاالله که سونو سالم بود دیگه آزمایش رو انجام ندم؟؟ ولی فهمیدن حرفای کسی که چشماش قشنگه واقعا سخته... 1402/03/07 | 17:33 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
rooz26 عضویت: 1399/03/24 تعداد پست: 130 اخه میگم ۷۰ درصد سونو اهمیت داره ۱۰درصد آزمایش؟؟ من گفتم فقط ان تی میرم آزمایش نمیرم برا پسرم رفتم گفتن مشکل داره چقد اذیت شدم امنیوسنتز شدم ولی همش الکی بود
نورپنهان عضویت: 1397/11/08 تعداد پست: 2018 سونو و آز غربالگری هر دو اختیاری هستاجباری نیستفقط در صورت انجام آزمایش غربالگری حتما لازمه قبلش سونو ان تی انجام بشه چون ضخامت ان تی در جواب آزمایش موثر هست الحمدالله رب العالمین🤲
rasta_۱۰۲۹ مدیر استارتر عضویت: 1402/03/01 تعداد پست: 262 من گفتم فقط ان تی میرم آزمایش نمیرم برا پسرم رفتم گفتن مشکل داره چقد اذیت شدم امنیوسنتز شدم ولی همش ... خیلی استرس میگیره مادر امیدوارم همه مادرها بچه هاشون رو صحیح و سالم بغل بگیرن ولی فهمیدن حرفای کسی که چشماش قشنگه واقعا سخته...
rasta_۱۰۲۹ مدیر استارتر عضویت: 1402/03/01 تعداد پست: 262 سونو و آز غربالگری هر دو اختیاری هست اجباری نیست فقط در صورت انجام آزمایش غربالگری حتما لازمه قبلش ... ممنونم هردو رو انجام میدم ولی فهمیدن حرفای کسی که چشماش قشنگه واقعا سخته...