2777
2789

سلام خانما من سنو داخلی دادم و فهمیدم تنبلی تخمدان سمت راست و کلی فولیکول ریز داخلش دارم یدونه کیست کنار وردی رحمم و پریودی هام منظم فقط اضافه وزن 20کیلویی دارم که فعلا 6کیلو کم کردم باید 14,تای دیگه کم بکنم و شروع کردم ب اصلاح سبک زندگی ولی میخوام یکی قشنگ بهم بگه ب نظرتون چقد طول میکشه من باردار بشم و کسی مثل من بوده و لطفا اگه دارویی میشناسین من خوب بشم و باردار بشم ممنون میشم معرفی بکنید اصلا چیز زیاد خطر ناکی هست یا نه

خداجونم ممنونم معجزت دیدم 🥲🥲‌‌.                                 امامای مهربونم ممنونتم ک دعای من گناه کار براورده کردین🥲🥲 لطفا مواظب نی نی و مامان باباشم باشین تا بسلامتی دل خوش بیاد بغلمون خداجونم شکرت میدونم مواظبی خودت دادی انشالله قسمت همه منتظرا 
خطرناک نیست اما باید مدام پیگیرش بود. بارداری فقط یه جنبه تقریبا کوچکش هست... داشتم تو تاپیک مشابه م ...

عزیزم میشه لطفا لینک اون یکی تاپیک بهم بدی و چیکار بکنم خوب بشن من اینا رو نداشتم چاق شدم این جوری شدم 

خداجونم ممنونم معجزت دیدم 🥲🥲‌‌.                                 امامای مهربونم ممنونتم ک دعای من گناه کار براورده کردین🥲🥲 لطفا مواظب نی نی و مامان باباشم باشین تا بسلامتی دل خوش بیاد بغلمون خداجونم شکرت میدونم مواظبی خودت دادی انشالله قسمت همه منتظرا 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام عزیزم تنبلی الان خیلی شایع هست و خب زمان دقیقی برای بارداری نداره من تنبلی دارم و ۹ ماه اقدام کردم بعد از ۹ ماه این ماه تازه فولیکول خوب داشتم باید تحت درمان باشید مدام خسته نشید ورزش کنید گرمیجات بخورید الانم ک فولیکول خوب دارم ضمانت اینو نداره که باردار بشم توکل تون به خدا استرس نداشته باشید که این هم بدترش میکنه

سلام عزیزم تنبلی الان خیلی شایع هست و خب زمان دقیقی برای بارداری نداره من تنبلی دارم و ۹ ماه اقدام ک ...

انشاللا خدا هیچ کس چشم انتظار نزاره عزیزم خودمم 7ماهه اقدامم انشاللع این ماه مامانیم عزیزم ب نظرت وزنم بیاد پاین درست میشه 

عزیزم میشه لطفا لینک اون یکی تاپیک بهم بدی و چیکار بکنم خوب بشن من اینا رو نداشتم چاق شدم این جوری ش ...

اون تاپیک افراد زیادی توش نیومدن همین حرفا رو زدیم. من توده بدنیم ۱۹ هست بازم تنبلی دارم. اما گاهی اوقات خیلی بهتر میشم. دوره ای باید دارو بخورم خصوصا متفورمین. اصلاح سبک هم که میگن همون وزن و غذاس که مال من بد نیست. باید باهاش ساخت و رها نکرد 

انشاللا خدا هیچ کس چشم انتظار نزاره عزیزم خودمم 7ماهه اقدامم انشاللع این ماه مامانیم عزیزم ب نظرت وز ...

وزن هم پایین بیاد خیلی تاثیر داره اما درمان دکتر یادتون نره من با امپول تونستم فولیکول خوب داشته باشم

اون تاپیک افراد زیادی توش نیومدن همین حرفا رو زدیم. من توده بدنیم ۱۹ هست بازم تنبلی دارم. اما گاهی ا ...

فدات عزیزم انشاللع هممنون باهم مامانیم عزیزم تخمدانت دوتاشون تنبلی دارن یا یکیش

وزن هم پایین بیاد خیلی تاثیر داره اما درمان دکتر یادتون نره من با امپول تونستم فولیکول خوب داشته باش ...

فدات عزیزم دوتا تخمدانت تنبلی داشت یا یکیش

فدات عزیزم انشاللع هممنون باهم مامانیم عزیزم تخمدانت دوتاشون تنبلی دارن یا یکیش

مرسی ممنون البته من اقدام نکردم بیشتر مشکلم ریزش مو هست.. موهام بدک نیست اما نگرانشم بالخره واسه زن خیلی مهمه. فکر کنم هر دو سمت

مرسی ممنون البته من اقدام نکردم بیشتر مشکلم ریزش مو هست.. موهام بدک نیست اما نگرانشم بالخره واسه زن ...

خواهش عزیزم انشالله درست میشه طب سنتی نرفتی یا روغن سیاه دونه زیر شکمت میزنی