2777
2789

شانس نبو، خدا بهم نگاه کرد با دستاش نگه داشت، تازه گواهینامه گرفته بودم داشتم بر میگشتم خونه، اومدم پارک کنم سرعتمو کم نکردم محکم خوردم به کنج دیوارمون، نکتس اینجاست که خواهر 5،6سالم 30 ثانیه قبل اونجا وایساده بود، مامانم صداش کرد چیزی بهش بگه،رفت داخل همون موقه، اخرین باری بود که پشت فرمون نشستم، ده ساله هر موقه یادم میاد شکر خدا میکنم

همه را صدا زدم جز خدا، هیچکس جوابم را نداد جز خدا

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوشبحالت. نگران نباش اصل کاری هم میاد.

ان‌شاءالله😬😬😬 به زوودی😂

منم یه روزی...با معجزهٔ خدای مهربونم به آرزوم میرسم و میدونم اون روز خیلی نزدیکه :)🌱🙂✨••• خدایا من تصمیم گرفتم دیگه هیچوقت مثل قبل ازت نا امید نشم، انقدر امیدوار میمونم تا خودت جواب دل بی قرارمو بدی قربونت برم❤️••• خیلی دوستت دارم خدا :)😍🌱♥️ •••  یه صلوات برای عاقبت بخیری خودم و خودت میفرستی دوستم؟🙃🌱🖇️•••

نمیدونم شانسه یا چی

ولی روستا رفته بودیم تفریح ک بارون اومد بدجور

منم رفتم کنار دیوار گلی اول ندیدمش 

بعد همون موقعی ک خواست بیفته مامانم اینا گفتن بیا اینجا

همین ک رفتم افتاد بدجور

اگ ن تا الان مرده بودم🗿😂

همین چند روز پیش همونجا بودیم خونه مامانبزرگم 

دیدم چند تا موتور و امبولانس داشتن با سرعت میرفتن دیگ پرسیدن چی شده گفتن ک ی بچه 7 ساله دیوار روش افتاده

بیچاره بچه مرده بود

خوش شانسیم فقط اونجایی که تو بچگی تو کوچه بودم نشسته بودم دقیقا جلوی لاستیک ماشین عموم ،داشتم بازی میکردم .وقتی بلند شدم ماشینه خود به خود راه افتاد و تا ته کوچه رفت (عموم ترمز دیتی رو نکشیده بود)

اگه چند ثانیه دیرتر بلند شده بودم ،لاستیک ماشین میرفت روم چون حواسم به ماشین نبود و اگه اون لحظه حرکت کرده بود، نمیفهمیدم 

آدما فقط بخاطر حرفاشون مسئول نیستن ،بخاطر سکوت هاشونم مسئولن 
ما قرعه کشی نوشته بودیم...بعد من اسمم و ک مینویسم کلا همون اول به اسمم در میاد...یکی ک اسم خودم بود ...

اسمتو بگو تو قرعه کشیام به نام خودم بنویسم😅، واسه من همه اسما در میاد ته قوطی یدونه میمونه بدون اینکه باز کنن میدن به من، همیشه همینحوری 😂

همه را صدا زدم جز خدا، هیچکس جوابم را نداد جز خدا