2777
2789
عنوان

پسرم ۹روزه پی پی نکرده

| مشاهده متن کامل بحث + 1384 بازدید | 79 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم میگم بچم اذیت نیس بی قرار نیس

بجای اب بهش اب ولرم جوشیده با خاکشیر بده

صبحا هم ناشتا اب ولرم بده

همه ی زندگی دنیایی من؛ خلاصه شده در، زیستن کنار انسانهای زمینی ک خدا ب نام خانواده به من عنایت کرده؛😍 داشتن مادری فداکار😘، خواهری غمخوار و شنوا🥲، همسری عاشق 🥺 و سه فرشته ی زمینی؛ 😍💋 خدایا زندگیمان را با سلامتی و عاقبت بخیری ب سرانجام نیک برسان😢😓 خدایا کمک کن تا فرزندانم از اخلاق، ادب ،معرفت، ایمان، علم و عمل ؛بهترین و بالاترین جایگاه را داشته باشن آمین یا رب العالمین🤲🏻 الهم عجل لولیک الفرج🤲🏻

روغن بادام شیرین باقطره چکون براش شیاف کن ماساژ هرروز باشه یک ربع 

خودتم غذاهای ملین بخور 

پناه برتو که بی واژه مرا میشنوی♥             خدای من نمیدانم گاهی کجای دنیا گم ات میکنم در هیاهوی بازار … در خستگی هنگام نماز ! در وسوسه های نفس ام… نمیدانم…. اما ، گاهی تو را گم میکنم مثل کودکی که در بازار دستان مهربان مادرش را رها کرده به تماشای عروسکی مشغول است…! بعد میبیند مادرش نیست و هیچ عروسکی او را خوشحال نمیکند…! 💙                      🙏🏻 یَا مَنْ یَکفِی مِنْ کلِّ شَیْ ءٍ وَ لَا یَکفِی مِنْهُ شَیْ ءٌ اکفِنِی مَا أَهَمَّنِی مِمَّا أَنَا فِیهِ بحق محمدٍ و آل محمد صلواتک علیه 🙏🏻              ✅  درمانگر طب سنتی وطب فشاری ام سوالی داشتی خوشحال میشم بتونم کمکت کنم ✅

من پسرم نوزاد بود هر موقع پی پی نمی‌کرد مامانم یه کوچولو صابون آب ندیده شیاف میکرد براش زود شکمش راه میفتاد،بعد دیگه بزرگتر شد تو فرنیش گلابی میریختم،الانم که یکسالشه هر وقت اینجوری میشه یا با روغنه دنبه نافشو چرب میکنم یا گلابی رو پوره میکنم میدم بهش جواب میده،شما گفتید فرنی می‌دین بهش آرد برنج شکمو سفت میکنه سیع کن یه کوچولو گلابی رنده کنی بریزی توش 

💖مژده ای  دل که مسیحا نفسی می آید💖👪برات اون وقتی رو آرزو می‌کنم که از ته دلت لبخند میزنی و میگی: خدایا این بیشتر از اون چیزی بود که براش دعا کرده بودم، شکرت..❤️و باز هم معجزه الله دختر قشنگم خوش اومدی😍
گفتم که میریزم

سلام همیشه اینطوره یا اولین باره قبلاهرچند روز پی پی میکرد

کاربری سال ۹۹هستم فکر نکن تازه واردم این چندمین کاربریم دیگه خطی ندارم جان ننه ات منو کارنداشته باش دیگه خطی ندارم باخط خودم شوهرم بچه هام حالا دیگه مادرم اومدم دیگههههاه ندارمممم منو گزارش نزن کم میاری جوابم بده