2777
2789
عنوان

پسرم ۹روزه پی پی نکرده

| مشاهده متن کامل بحث + 1384 بازدید | 79 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شوهرم مخالفه

اشکال نداره طبیعیه . دختر منم ۳ ماهگیش ۱۰ روز پی پی نکرد یکی گفت شیاف گلیسیرین نصف کن براش بذار ولی خیلی بد تا مدتی همش بیرون روی کم داشت 

بعد دکتر گفت تا ۲ هفته هم طبیعیه اگر دیدی خیلی اذیته یه آب قند بهش بده شکمش با پایین دورانی ماساژ بده حل میشه . ولی شیاف سعی کن نذاری راه آخر آخر  اونم اگر بیش از ۱۰ روز شد

چرا واقعا چرا وقتی درمرد یه چیزی آگاهی نداریم الکی جو میدیم این بچه فقط به یک دلیل دفع نداره اونم اینه که داره وزن گیری میکنه همیییییین،دیگه چرا هزارتا راه حل خطرناک میگید؟از هر دکتری هم بپرسی میگه که بچه در این سن اگه حتی دو هفته هم یا یه کمم بیشتر دفع نداشت،درد و بیقراری هم نداشت اذیتم نشد و گاز معده هم داشت وزن میگیره و نگران کننده نیست،در ضمن من دوتا بچه دارم برای دوتاشونم پیش اومده