2777
2789
عنوان

اولین باری که با مادرشوهر ....

| مشاهده متن کامل بحث + 2558 بازدید | 105 پست
حالا فکر کن من شاغلم هستم خودمم تواین سن کمردردای وحشتناک دارم وسواسم دارم مگه مجبورم خونم ول کنم بر ...

نه بابا 

عشقم میگه وقتی رفتیم باید کمک کنی همه کاررو  نکنی ولی کمی کمک کنی منم میگم اگه از اول کار کنم براشون عادت میشه اگه یه بار کارنکنم میخوان حرف کنن و گفتم من نمی تونم کار کنم بقیه بیان بشینن میگه نه من نمیزارم ببینم اینطوریه بهشون رک میگم و توروهم نمیزارم دیگه کار کنی 

بنظرت با این حساب اولین بار ها که رفتم چیکار کنم؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه اصلا اهل زبون ریختن الکی و اینا نیستم  فقط استرس دارم و اینکه من از عشقم دوسال بزرگم ولی فع ...

حقیقت رو بگو 

قبلش با خودش هماهنگ کن بگو من چیز پنهانی ندارم با خانواده‌ات همه چیز باید از همون اول روشن بشه. نمیخوام بعدا مشکلی پیش بیاد حتما با هم صحبت کنید قبلش.

باید سیر شیم از گشنگی...❤️‍🩹
نه بابا  عشقم میگه وقتی رفتیم باید کمک کنی همه کاررو  نکنی ولی کمی کمک کنی منم میگم اگه ا ...

ببین کلا خونه مادرشوهر واینا فقط درحد کمک تو سفره انداختن واینا باشه بیشتر ازین توقعی میشن البته من چون دختر ندارن تو ظرف شستن کمک میکنم ولی مثلا مادربزرگه شوهرم خونش نزدیک مامانم یعنی مامانم شهرستان 5 ساعت فاصله داریم هروقت میرم شهرستان یه طوری برخورد میکنه که باید بیای اینجا بمونی کارام بکنی منم رک میگم اومدم مامانم ببینم وقت ندارم جایی برم شوهرمم منو نمیبره

فقط 11 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تاریخ۱۴۰۴/۰۳/۰۲ بیبی چکم مثبت شد 🥰۱۴۰۴/۰۳/۰۳ جواب آزمایشم با بتا ۱۶۰۰ مثبت شد مامان جون نمی‌دونم دختری یا پسر ولی منو بابا عاشقانه دوست داریم و از حضورت خوشحالیم 😘۱۴۰۴/۳/۳۱ رفتیم سونوگرافی خدارو شکر قلبت تشکیل شده بود😍۱۴۰۴/۰۴/۱۸ واسه اولین بار صدای قلب کوچولوی شنیدم  🤩۱۴۰۴/۴/۲۳ رفتیم انتی بابا کلی ذوق کرد از دیدنت و توهم حسابی شیطنت و دلبری میکردی دستای کوچولوت تو دهنت بود و دکتر احتمال داد یه پسر ناز باشی😍۱۴۰۴/۵/۲۰ اولین ضربهات مثل نبض حس کردم عشق مامان 🥰۱۴۰۴/۰۶/۰۵ رفتیم آنومالی ماشاالله خیلی شیطونی مامانی همش داشتی میچرخیدی دوست داشتم ساعتها به صفحه مانیتور نگاه کنم و ببینمت خانم دکتر گفت یه پسر نانازی 🥰۱۴۰۴/۰۶/۱۳ اولین خریدت کردیم دوتا زیر دکمه کوچولو بابا همش میگه این خیلی برات بزرگه 🤩۱۴۰۴٫۰۷/۰۲ وقتی بابایی دستش رو شکمم بود یه لگد محکم زدی بابایی کلی خندید و ذوق کرد برات ❤️ ۱۴۰۴/۰۷/۰۳ پریشب با دیدن خون یه شوک بهم دادی مامانی اونجا احساس کردم یه تیکه از وجودمی و چقدر بهت دلبستم من گریه کردم و بابایی خیلی نگرانت بود رفتم دکتر و گفت نیم سانتی دهانه رحم باز شده و باید استراحت کنم 😢۱۴۰۴٫۰۷٫۱۵ امروز اتفاقی فهمیدیم بابایی از یه آهنگ خارجی خوشش میاد توهم خوشت میاد و هروقت اون آهنگ میذاریم کلی تکون میخوری منو باباییم دستمون میذاریم رو شکمم و دوتایی از شیطنتات کیف میکنیم راستی اسمتم انتخاب کردیم قلب مامان  ❤️

چه دلی داری خونشون هم رفتی با وجود خانواده ش 😱

به اینجاش فک نکرده بودم😐

اگر مذهبی افراطی هستید ریپ نزنید نظر منو نظرات من طبق دین نیستن شامل همه انسان ها میشن البته از نظر خودم ممنون😆الان دیگه کاربری دست خودمه فقط(رها)🥰6 اسفند 1402 بهترین تاریخ زندگیم بود پسر عزیزم دنیامو شیرین و رنگی کرد😍❤️
خودش بگه بهتر نیست؟

الان شما تو مرحله خاستگاری هستید یا آشناییه قبلش؟ 

ببین اون باید راستشو بگه اگه نمیتونه حرفشو بزنه بعدا برات مشکل ایجاد میشه تو زندگی

کلا زندگی زیر یه سقف خیلی خیلی خیلی فرق داره با رابطه ی قبلش حتی موقعی تو دوران عقد هستی بازم نمیدونی زندگی چجوریه 

الان نظر نامزدت چیه؟ میخواد بگه یا سپره به تو یا میخواد کلا پنهانش کنید؟

الان شما تو مرحله خاستگاری هستید یا آشناییه قبلش؟  ببین اون باید راستشو بگه اگه نمیتونه حرفشو ...

آشنایی 

نه میخواد بگه چیزای دیگه رو بعضیا رو گفته ولی سن نپرسیدن اینم نگفته چون جدی ننشستن حرف بزنن فعلا

میدونم فرق داره ولی باز اینطوری خیلی بهتر از ازدواج سنتی هست اینطوری باز کم و بیش با طرف آشنایی اخلاقاش رو میدونی ولی سنتی هیچی ازش نمیدونی ویهویی میاد تو زندگیت  ترسناکه

ولی شما هم طرز حرف زدنتون درست نیستا  و اینکه مگه شخصیت آدما به قیافه و شغلشون هست  تحصیل ...

عزیزم شما را هم چند سال بعد می بینیم هنوز داغی پیه مادرشوهر به تنت نخورده اونوقت میبینی تازه من چقدر مودبانه حرف زدم باید این جماعت رو کشت

آشنایی  نه میخواد بگه چیزای دیگه رو بعضیا رو گفته ولی سن نپرسیدن اینم نگفته چون جدی ننشستن حرف ...

فدات منظورم این بود که بعد از ازدواج خیلی چیزا تغییر میکنه 

سن هم که اصلا چیز خیلی بی اهمیتیه به نظر من مهم تفاهمه که شما باهم دارید

عزیزم شما را هم چند سال بعد می بینیم هنوز داغی پیه مادرشوهر به تنت نخورده اونوقت میبینی تازه من چقدر ...

اول اینکه رفتار بقیه رو شخصیت من تاثیر نمیذاره دوم همه مثل هم نیستن نمیشه گفت همه مادرشوهرا بدن چون همین مادر و خواهر خودمون حتی خودمون هم مادرشوهر شدن یا میشن 

اول اینکه رفتار بقیه رو شخصیت من تاثیر نمیذاره دوم همه مثل هم نیستن نمیشه گفت همه مادرشوهرا بدن چون ...

منم درباره ی پادرشوهر خودم صحبت کردم دیدم هم از شما مثبت تر بود خداکنه طرف شما مثل ما نباشه