2777
2789

سلام بچه ها خوبید؟؟ من پارسال طبق رژیمی ک از ی دکتر گرفتم تونسم از ۶۵ کیلوگرم ب ۴۳ کیلو برسم قدمم ۱۵۷ هستش ...ی مدت وحشتناک لاغر شدم و دیگ توان راه رفتنم نداشتم خیلی دکتر رفتم و خلاصه ک گفتن کمبود وزن و انرژی بدنم افتاده باید برگردم ب وزن ۶۰ ۶۵ دوبارع از اون روز ب بعد شروع کردم ب خوردن و اهمییت ندادن ب رژیم تا تونسم خودمو ب ۴۶ برسونم ۳کیلو اضافه کردم ولی میدونید چیه ی خوره ای ب جونم افتاده ک نمیزارع بخورم دوبارع ن مثل قبل سفت و سخت ولی خب رژیم میگیرم و ورزش میکنم نمیخوام اخه وزنم بره بالا دوس دارپ تو همین ۴۶ ۴۵ بمونم چون قدمم تقریبا کوتاهع چاق نمیشما توپر میشم پاهام خیلی پرمیشن و من متنفرم ولی خب عاشق غذاام هستم یچیزیم اضافی میخورم عذاب وجدان میگیرم😂😂 بعدشم ورزش میکنم نمیدونم چ‌مرضیع😂😂😑

من بااین جمله زندگی میکنم:زور خدا از همه بیشتره🤍

الان میخوای تبلیغ رژیم و دکتر. رو بکنی؟!

‏200 سال پیش وقتی آمریکایی ها در لجن و کثافت زندگی میکردند ایرانیان مسواک میزدند.200 سال بعد وقتی آمریکایی ها کره ماه را فتح کردند ایرانیان همچنان مسواک میزدند!! آخه بهداشت خیلی مهمه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان میخوای تبلیغ رژیم و دکتر. رو بکنی؟!

اگ میخواسم تبلیغ دکترو بکنم اسمشو میگفتم ازاول عزیزم😑

من بااین جمله زندگی میکنم:زور خدا از همه بیشتره🤍

پاهات لاغر شد؟

من دوسدارم پاهامو لاغر کنم

⚜الهی عَظُمَ الْبَلاَّءُ وَبَرِحَ الْخَفاَّءُ وَانْکَشَفَ الْغِطاَّءُ وَانْقَطَعَ الرَّجاَّءُ وَضاقَتِ الاْرْضُ وَمُنِعَتِ السَّماَّءُ واَنْتَ الْمُسْتَعانُ وَاِلَیْکَ الْمُشْتَکی وَعَلَیْکَ الْمُعَوَّلُ فِی الشِّدَّهِ وَالرَّخاَّءِ اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَ الِ مُحَمَّدٍ اُولِی الاْمْرِ الَّذینَ فَرَضْتَ عَلَیْنا طاعَتَهُمْ وَعَرَّفْتَنا بِذلِکَ مَنْزِلَتَهُمْ فَفَرِّجْ عَنا بِحَقِّهِمْ فَرَجاً عاجِلا قَریباً کلمح الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ یا مُحَمَّدُ یا عَلِیُّ یا عَلِیُّ یا مُحَمَّدُ اِکْفِیانی فَاِنَّکُما کافِیانِ وَانْصُرانی فَاِنَّکُما ناصِرانِ یا مَوْلانا یا صاحِبَ الزَّمانِ الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ اَدْرِکْنی اَدْرِکْنی اَدْرِکْنی السّاعَهَ السّاعَهَ السّاعَهَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ یا اَرْحَمَ الرّاحِمین بِحَقِّ مُحَمَّدٍ وَآلِهِ الطّاهِرینَ.⚜                   ⚜"اللَّهُمَّ کُنْ لِوَلِیِّکَ الحُجَهِ بنِ الحَسَن، صَلَواتُکَ علَیهِ و عَلی آبائِهِ، فِی هَذِهِ السَّاعَهِ وَ فِی کُلِّ سَاعَهٍ، وَلِیّاً وَ حَافِظاً وَ قَائِداً وَ نَاصِراً وَ دَلِیلًا وَ عَیْناً، حَتَّی تُسْکِنَهُ اَرْضَکَ طَوْعاً وَ تُمَتعَهُ فِیهَا طَوِیلا"⚜⛅️اللّٰهُمَّ عَجِّلْ لِوَلِیِّکَ الْفَرَجُ⛅️ 

وزنتو کنترل کن رژیم سر سخت نباش سبک زندگیتو درست کن تا کل مواد به بدنت برسه حالا دوسه کیلو بالا پایین مهم نیست تو هر وزنی هستی باید سلامت باشی در واقع وزن سلامت مهمه نه وزن ایده ال