2777
2789
عنوان

چقدر این اخلاقا رو مخه؟

58 بازدید | 9 پست

ب نظرتون بدترین اخلاقا چیه؟ی ادم باید چه رفتاری داشته باشه که سمتش نرین اصن یا باید  چه رفتاری داشته باشه که ازش خوشتون بیاد؟

من از کسایی ک خودشون هیچی نیستن بعد بقیه رو مسخره میکنن نفرت دارم..و از ادمای مهربونم خوشم‌میاد

از ادمایی که سطح سوادشون در حد کوچه بازاره و انگار از پشت کوه اومدن نفرت دارم 

دوست دارم تو سایت با هم دوست باشیم 🤝اگه کمکی ازم برمیاد برا کسی انجام بدم !✌️عاشق اون کاربر هایی هستم که به نظر هم احترام میزارن💜!از اون کاربر هایی که مدام درباره هم قضاوت میکنن متنفرم💩😡!اصلا خوشم نمیاد کسی تو تاپیک من چله و زیارت عاشورا و کسب و کار بدون اجازه تبلیغ کنه یا بحث تاپیک رو به هرنحوی منحرف کنه که از اخر دعوا شه 😑😡با این که مهربونم 😌به وقتش خیلی ناراحت میشم 😏.....این پیغام جدی میباشد و در صورت رعایت نکردن برخورد جدی می‌شود 👿😈

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ادم های فضول 

زبون باز 

تعصب روی حرفشون داشته باشه 

هول 

با این ادما نمیتونم کنار بیام اصلا

اگر درماندگی و اعتماد به نفس نداشتن باعث جذابیت بیشترمون میشد،دنیا جای بهتری نبود؟اگر صفت [اویزون]برای بقیه جذاب بود چی؟                                              [کاربر واحد پشتیبانی قدیم]
از ادمایی که سطح سوادشون در حد کوچه بازاره و انگار از پشت کوه اومدن نفرت دارم 

میشه بیشتر توضیح بدی؟ینی از ادمای بی سواد بدت میاد؟اخه سواد داشتن یا نداشتن ملاک شعور نیس ب نظرم

اونا که گفتی بقیه رو مسخره میکنن به نظر منم جزو نچسب ترین و عقب افتاده ترین تیپ های شخصیتی هستند حتی با وجود اینکه من خیلیاشونم دیدم واقعا زندگیای خوبی داشتن مثلا سطح مالی شون خیلی خوب بوده ولی صدالبته نقریبا همه شون سطح سوادشون پایین بوده یعنی میتونستن خیلی باکلاس و جذاب باشن به نظرم ولی همونکه با این زاویه ی اخلاقی شون که همه رو مسخره میکنن اشنا شدم دیگه ازشون فاصله گرفتم واسم مهم نیست کیو مسخره کنن من کلا ناراحت میشم ازین کارشون

چی بگم والا