2777
2789

منم دوماهه نشدم اولین بارم هست اینجوری شدم حتی امپول پروژسترون هم اثر نداشت نمیدونم دیگه چکارکنم

یه‌جوری‌‌از‌چشام‌افتادی‌که؛ باورم‌نمیشه‌یه‌روزی‌دیوونت‌بودم.        😢💔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من اخه قبل عملم کیست داشتم الان نمیدونم ماله چیه  دردش از معده تا وسط رونام داره میکشه

من قبل از بارداریم ینی تقریبا ۴ سال پیش کیست ریز داشتم ولی نهایتا دیگه ۴۰ روزه پریود میشدم از بعداز زایمانمم دیگه کلا درست شده بود نهایت چن روز جاوعقب میشد که اونم دکتر گفت طبیعیه الان ولی رفتم دکتر همچنان کیست ریز داشتم و عفونت شدید داروهم مصرف دارم میکنم ولی اثر نداشته تاالان

وای تف توش داره دیوونم میکنه  من قبلا میشد که یکسال نمیشدم  ولی همچین دردی تاحالا نداشتم

من استان فارسیم گلم نمیدونم دکترایی اونجا کدوم خوبن ولی حتما برو دکتر چک بشی منم هی امروز و فردا کردم تا به اینجا رسیدم