2777
2789

خدا حفظش کنه برات

امیدوارم راحت و آروم بغلش کنی🤩

معمولا میگن جوجه و کوبیده و بستنی و دلستر و آجیل وزن رو بالا میبره

شرایط تو آرزوی منه😁

🖤🖤از حسین ابن علی هر چه بخواهی بدهد، تو زرنگ باش و از او نسل علی‌دوست بخواه🖤🖤                                                  Good behavior is very powerful; like a good medicine! #pharmacist                                                                                                                                             لطفاً اگر سؤالی دارید، تو یکی از تاپیک‌های خودم بپرسید. من خوشحال می‌شم اگر بتونم کمکتون کنم ولی متأسفانه نمی‌تونم همه اعلان‌هام رو چک کنم.
خدا حفظش کنه برات امیدوارم راحت و آروم بغلش کنی🤩 معمولا میگن جوجه و کوبیده و بستنی و دلستر و آ ...

مرسی عزیزم ولی چون فشارم بالاست بستنی دلستر فکر‌کنم خوب نباشه

چرا خسته شدی؟ میخوای زود تموم شه؟ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مرسی عزیزم ولی چون فشارم بالاست بستنی دلستر فکر‌کنم خوب نباشه چرا خسته شدی؟ میخوای زود تموم شه؟&nbs ...

نه اتفاقا دلم میخواد تا حد امکان طول بکشه

هم فشار خون دارم

هم آمنیوتیک کمه

هم وزن بچه پایینه

هم سرویکسم کوتاهه

هم از استراحت خسته شدم😁

🖤🖤از حسین ابن علی هر چه بخواهی بدهد، تو زرنگ باش و از او نسل علی‌دوست بخواه🖤🖤                                                  Good behavior is very powerful; like a good medicine! #pharmacist                                                                                                                                             لطفاً اگر سؤالی دارید، تو یکی از تاپیک‌های خودم بپرسید. من خوشحال می‌شم اگر بتونم کمکتون کنم ولی متأسفانه نمی‌تونم همه اعلان‌هام رو چک کنم.
نه اتفاقا دلم میخواد تا حد امکان طول بکشه هم فشار خون دارم هم آمنیوتیک کمه هم وزن بچه پایین ...

من کلا نمک و قند و به حداقل رسوندم اما فشارم همش ۱۴ میشه 

درکت میکنم عزیزم باز این گوشی ها نبود ادم سکته میکرد از استراحت

ایشالا زودی تموم شه نینیتو صحیح و سالم بغل بگیری 

حالا مال من دو دور بند ناف دور گردنشه 🙄

من کلا نمک و قند و به حداقل رسوندم اما فشارم همش ۱۴ میشه  درکت میکنم عزیزم باز این گوشی ها نبو ...

مممنونم

همچنین😘

یه ذره دیگه صبر کنی، بغلش میکنی😍😍