2777
2789
صنف مبل و کابینت خیلی بدقولی توشون هست. باز خداروشکر مثل من اینترنتی نگرفتند. با یک خط دیگه تماس بگی ...

اگه جواب میداد میگفت سه ماه دیگه هم من مشکلی نداشتم. فقط جواب بده.

پسرم، معجزه زندگی من🤩

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قبلا چی میگفت؟ می‌گفت کی میاریم؟

قبلا زنگ زدم گفتم میز ناهار خوری هم همون مدل  میخوایم. گفت باشه و باهم تحویل میدم پولم گفت همه رو با هم بده. روز تحویل.

پسرم، معجزه زندگی من🤩
بفرس ببینم با قیمت  اینجا چطوره

ده نفره هست. برا همین قیمتش بیشتر شده . وگرنه مدل  مبل ساده هست.  جنسش فقط خیلی خوب بود با چاقو هم میکشیدی چیزی نمیشد. 

پسرم، معجزه زندگی من🤩
با خط متفاوت تماس بگیر خطی ک کد شهرتون نباشه،مثلا با ایرانسل اگه کلا جواب ندادن بعد اقدام کن جدی پی ...

چند تا خط زنگ زدم. دیگه موندم چیکار کنم

پسرم، معجزه زندگی من🤩
دوست و همکار شوهرم هستن. حالا بهش بگم ببینم میتونه بگه برن. شهرک صنعتی زده آدرس. نمیدونم خارج تهران ...

نعمت اباد زده عزیزم یا خاوران 

بعد از عید غالبا دیر جواب میدن چون قیمتها رفته بالا و منظورشون اینه که شما قیمت بالاتری باید بدین 

ادرس کارگاه و دارید؟! 

سلام عزیزان با فروش انواع کتابهای درسی،کمک درسی،کودک، تخصصی و...با ۲۰ درصد تخفیف در خدمتتون هستم.لطفا هر درخواستی که دارید توی تاپیکم  اعلام کنید در مورد کتابهای درسی سال و رشته تون رو بفرمایید.✨🌱