2777
2789
قبل عید نمایشگاه بود. من گفتم  تحویل اردیبهشت باشه برا خونه جدیدمون. الان جواب نمیده ولی  ...

قبلا چی میگفت؟ می‌گفت کی میاریم؟

هرگاه خداوند تورا به لبه پرتگاه هدایت کرد به او اطمینان کن چون یا تورا از پشت خواهد گرفت یا پرواز کردن را به تو خواهد آموخت.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ما هم همین جور مبل خریدیم. 10 دادیم. قرار بود یک  ماهه بیاد  ده روزه رسید. گوشی هم جواب نم ...

مبارکتون باشه. کاش برا منم میومد. خودم هم مدلش یادم رفته دیگه

پسرم، معجزه زندگی من🤩

ببین فاکتور داری باید اگر اشتباه نکنک بری اتاق بازرگانی 

دقیق فراموش کردم بخوای می پرسم اما 15 سال پیش همچین اتفاقی برام افتاد 

سرویس خواب رو از نمایشگاه گرفتم تخت رو که فرستاد تاج تخت و پایینش نبود یکبار تماس گرفتیم گفت می فرستم دیگه جواب نداد 

شوهرم رفت فک کنم اتاق بازرگانی پیگیری کردن سریع برام فرستاد

خدایا بخاطر داشتن دوتا وروجک شیرین ازت ممنونم 

بچه ها اینترنتی هرگز مبل و تخت خواب و این جور وسایل رو نخرید من از پیج اینستاگرامی بدو مبل گرفتم خیلی پشیمونم خیلی اذیت شدم آخر هم یک مبل بدرد نخور فرستادن. خیلی پشیمونم مبل های خودم هم فروختم مبل هام چوب راش بود فروختم این مبل های بدرد نخور را گرفتم. فقط هی هر روز با استوری آدم را وسوسه میکنن که دلار فلان تومنه قیمت چوب خدا تومنه ما سفارش را برای چند روز باز میکنیم بعد هر کی ثبت سفارش نکنه ضرر می‌کنه و بدبخت میشه منم سفارش دادم اصلا مبل هام خوب درنیومد.

ببین فاکتور داری باید اگر اشتباه نکنک بری اتاق بازرگانی  دقیق فراموش کردم بخوای می پرسم اما 15 ...

خدا خیرت بده . عزیزم میشه لطفا بگی دقیقا کجا رفتی؟؟ نمایشگاه اتاق بازرگانی؟؟

پسرم، معجزه زندگی من🤩
 خدا خیرت بده . عزیزم میشه لطفا بگی دقیقا کجا رفتی؟؟ نمایشگاه اتاق بازرگانی؟؟

نه اتاق بازرگانی یک ارگان دولتیه همسرم جواب نداد جواب بده بهت قطعی میگم کجا رفت

خدایا بخاطر داشتن دوتا وروجک شیرین ازت ممنونم 
پشت گوش میندازن سر موعد آماده نمیکنن از ترس مشتری جواب نمیدن اول آخرش تحویل میدن اسی نگران نباش اگه ...

دوست و همکار شوهرم هستن. حالا بهش بگم ببینم میتونه بگه برن. شهرک صنعتی زده آدرس. نمیدونم خارج تهران یا نه؟

پسرم، معجزه زندگی من🤩
برا من حضوری این شده حالا

صنف مبل و کابینت خیلی بدقولی توشون هست. باز خداروشکر مثل من اینترنتی نگرفتند. با یک خط دیگه تماس بگیرید ولی کلا تو این صنف وقتی میگن یک ماه شما حداقل رو سه ماه حساب کن

پشت گوش میندازن سر موعد آماده نمیکنن از ترس مشتری جواب نمیدن اول آخرش تحویل میدن اسی نگران نباش اگه ...

خیلی بد . نمیدونی کلاه برداری هست نیست . خیلی هم آدمای زبون بازی بودن. 

پسرم، معجزه زندگی من🤩