2777
2789

من اقدامم چند ماهه بچه ها

بعد من همیشه دوسه روز زودتر از موعدم خیلی ببخشید لکه بینی دارم و روز دقیق پریود میشم 

اینماه تمامی علائم پریودیو دارم درد و معذرت میخوام خیلی خیلی ازتون ،ترشحات صورتیه خیلی کمرنگ 

چهار روزه از موعدم گذشته درد دارم و لکه بینی صورتی یا زرد اما هنوز پریود نشدم 

فعلا هم دسترسی ندارم ب بیبی چک ،بنظرتون باردارم یا عقب افتادگیه عادیه

میشه برام دعا کنی همین الان ک داری امضامو میخونی 🥺🥺🥺

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میشه خواهرانه کمکم کنین خواهش میکنم    

علائم بارداری و پریودی خیلی شبیهه تا تست نزنی نمیشه مطمئن شی

دلبر شیرینِ من، تو دختر باشی دختر دوستدارم، پسر باشی پسر دوستدارم...سالم و صالح باشی عزیزدلم، زود بیا که مامانی خییییلی منتظرته....(۵سال منتظرم...)
همیشه سر موعود هست و بی نظمی داری یا نه؟

همیشه سر موعدم پریود میشم ممکنه چند روز زودتر بشم اما هیچوقت نشده دیر تر بشم 

دوم خرداد موعدم بوده اما خبری نیس 

پس این دردای پریودی یا لک بینیا چیه ؟

خب لک بینی خیلیا تو بارداری دارن دکتر شیاف میده اینا دلیل بر باردار بودن یا نبودن نیست

دلبر شیرینِ من، تو دختر باشی دختر دوستدارم، پسر باشی پسر دوستدارم...سالم و صالح باشی عزیزدلم، زود بیا که مامانی خییییلی منتظرته....(۵سال منتظرم...)
با این توصیفایی که کردی احتمال هست باردار باشی .انشالله که هر چی میخوای همون بشه. گلم ممنون میشم تا ...

زدم برات عزیزم 

سه روز دیگه بی بی چک بزنی مشخص میشه که هست یا نه الان زوده

چند روز باید از موعد پریودی بگذره بی بی چک بزنیم اصولا ؟

تو زندگی بیا شعار ندیم عمل کنیم .  یه دختری هستم با همه چی جنگیدم  تا به اینجا رسیدم بازم میجنگم تا به هدفم برسم واسم دعا کنین تا به هدف هام برسم ممنونم .