2777
2789
عنوان

وام بانک ملی

252 بازدید | 36 پست

کی باز میشه بنظرتون خیلی لازم داریم 

همه مدارکو گرفتن 🥲🥲🥲🥲دیگ نمیدونم کی واریز میشه

خدایا شکرت به خاطر همه چیز ...عزیزانم را به تو میسپارم ..لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
چجوری وام میدن عزیزم  چقدر و چند درصد

ما وتس معدل حسابمون قراره بگیریم ک اونم نمیدن ۴ماهه مدارک دادیم

خدایا شکرت به خاطر همه چیز ...عزیزانم را به تو میسپارم ..لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واسه ما دو سه روزه واریز شده که‌.برو بانک پیگیری کن.شوهرم رفت بانک تازه تو بانک بهش گفتن وامت آماده ...

کدوم بانک   

ما وتس معدل حسابمون قراره بگیریم ک اونم نمیدن ۴ماهه مدارک دادیم

واسه ما تازه دو روز پیش کارتمون صادر شد شوهرم رفت گرفت.البته واسه ما مبلغ وام کم بود مبلغ زیادو خبر ندارم.

عاشق زندگی و همسرم😊امیدوارم به خدا.
واسه ما دو سه روزه واریز شده که‌.برو بانک پیگیری کن.شوهرم رفت بانک تازه تو بانک بهش گفتن وامت آماده ...

میشه بگی چقدر  وام و چند درصد سود؟ چقدر موجودی داشتین تو بانک؟

صلوات برای ظهور یادت نره خانومی  سعی میکنم جوری باشم که امام زمانم ازم راضی باشن  

اینو منم تجربه کردم. برای من بانک مهر بود. بعد از تایید بار اول در عرض دو هفته باردوم بعد از سه ماه. واقعا معلوم نیست چاره ای جز صبر و سرزدن یا تماس نداری ولی مهم اینه که میدونی بهت میدن

ندیدم که قویی به صحرا بمیرد
منم از سپه وام گرفتم 110تومن البته دوماه پول گذاشتم تو حساب بعد تکمیل مدارک  و امضا ضامن ها ،س ...

چند تومن گذاشتی عزیزم؟ سودش چند درصده؟

صلوات برای ظهور یادت نره خانومی  سعی میکنم جوری باشم که امام زمانم ازم راضی باشن  
واسه ما تازه دو روز پیش کارتمون صادر شد شوهرم رفت گرفت.البته واسه ما مبلغ وام کم بود مبلغ زیادو خبر ...

واس ما ۱۰۰ تومن واس شما چنده

میشه بگی چقدر  وام و چند درصد سود؟ چقدر موجودی داشتین تو بانک؟

ما کلا سی تومن نیاز داشتیم.سودشم فکر کنم ۲۴ درصد،سی و شیش ماهه هم باید تسویه شه.شوهرم نزدیک صد میلیون از قبل پس انداز داشت گذاشته بود بانک سودشو می گرفت،چون ضامن نداشت همونو به عنوان ضامن گذاشت.

عاشق زندگی و همسرم😊امیدوارم به خدا.
واس ما ۱۰۰ تومن واس شما چنده

عزیزم چقدر موجودی داشتین و چند ماه موند؟ با چه سودی دام میدن؟