2777
2789
عنوان

وسایل حموم رو هرچندوقت عوض میکنید؟

320 بازدید | 32 پست

مثلا جاصابونی صندلی وجارو کلا وسایل پلاستیکشو؟؟و‌اینکه چطوری میشورین؟من ی مدت شیر حموم چکه میکرد لگن گذاشتم همش رسوب بسته،جنس لیمون هم هست هیچیش نیست  فقط رسوب داره استفاده نمیکنم جز برای آب ریختن آخرکف حموم.ولی حیفمم میاد بندازم دور.ماده ای هست تمیزش کنه؟

خوشگلم مامان منتظرته،زودتر بیاتو دلم😢خداروشکرتیرماه فهمیدم مامان شدم الان منتظرم برم صدای قلبتو بشنوم معجزه ی من😍قشنگترین صدای عمرم شنیدم،حالامنتظره اولین لگدهام😍اولین لگدهارو حس کردم،الان منتظره  دیدن روی ماهتونم

تا وقتی خراب بشن و بشکنن🤣

تاريك انديشان هميشه سعى مى كنندزنان را در «سياهى» نگه دارند؛آنها از روشن شدن ذهن زن مى ترسند !چون خوب ميدانند اگر زن بداند،به فرزندانش هم ياد ميدهد !

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا باید بندازی بره  مگه نجسه؟ با سیم بشور تمیز بشه

نه نیست،با شوت  و تاید شستم  خیلی تمیز نشد

خوشگلم مامان منتظرته،زودتر بیاتو دلم😢خداروشکرتیرماه فهمیدم مامان شدم الان منتظرم برم صدای قلبتو بشنوم معجزه ی من😍قشنگترین صدای عمرم شنیدم،حالامنتظره اولین لگدهام😍اولین لگدهارو حس کردم،الان منتظره  دیدن روی ماهتونم
تا وقتی خراب بشن و بشکنن🤣

واقعا؟یعنی نباید مثلا جاصابونی رو عوض کرد هر چند وقت؟من میگم عوض کنم کل وسایل حمومو شوهرم میگه نه.

با سیم بکش همش میره وسایلم اگه ارزون باشه دوسال یه بار اگه گرون باشن 8.7سال یبار😀

باید امتحان کنم.وایی فک کردم باید عوض کنم آخه سه چهار سال میشه

با سرکه تمیز میشه

یعنی تو لگن سرکه خالی بریزم تمیز میشه

اسپری مخصوص شیرآلات و حموم هست از اونا بگیر بزن بذار حداقل نیم ساعتی بمونه بعد با اسکاچ یا فرچه بکش میره

همه‌ی ما فقط حسرت بی‌پایان یک اتفاق ساده‌ایم که جهان را بی‌جهت یک‌جور عجیبى جدی گرفته‌ایم!

من الان ده ساله از ی سری وسایل حموم استفاده میکنم فقط ماهی ی بار مسواک و و سه ماه ی باز لیف رو عوض میکنم چرا باید وسایل حموم عوض بشه البته صندلی حموم روش شکست معلومم نبود ولی پارسال خریده بودم انداختم دور یکب دیگه خریدم

تا جایی ک جان در بدن داشته باشن از همونا استفاده میکنیم😂😂شیرو نمیدونم ولی بقیه چیزارو مامانم با شا ...

خخخخ،ماهم دوتا صندلی داشتیم هردوشکست باید بخرم،اهان مرسی عزیزم