2777
2789
عنوان

کار توی دیوار

115 بازدید | 8 پست

سلام بچه ها چقدر میشه به کارایی ک توی دیوار میزارن اعتماد کرد؟من یه اگهی دیدم چت دیوار نداشت به شمارشون پیام دادم گفت کارمون جعبه سازی و این هاست شما جواب مشتری ها رو میدی توی واتساپ و تلگرام 

حقوق هم شش تومن گذاشتن فقط گفت اسم و شماره و اینا میخان ازم به نظرتون اعتماد کنم؟

سر من که کلاه گذاشتن  پول ارسال رو گرفت دیگه ج نداد  حتی به سایت دیوار زنگ زدم گفتم اصلت ...

این میگه پاسخ گویی هست 

خودمم چون قبلا دیدم اینجا میگفتن سرشون با این چیزا کلاه گذاشتن شک کردم به نظرت امتحانش کنم؟اگه پول خاست ادامه نمیدم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مراحل کلاهبرداری جعبه سازی یا مثل این. اول میگن آموزش میدیم بعد آموزش شروع به کار کن هزینه آموزش میگیرن بعد که جعبه ساختی شروع میکنن ایراد گرفتن هر چقدر هم خوب بسازی تا نهایت خودت از ادامه دادن منصرف میشی. آنها هم به پولشون رسيدند. 

داریم کم کم پیر میشیم ولی باور نداریم. 

کلاهبرداری با کلاس آموزشی. زیبا نیست؟؟ 

اخه میگه جواب مشتری ها رو باید بدی نمیگه ک باید پول بدم به نظرتون بهش پیام بدم؟شاید توضیح داد بین حرفاش اسم پول یا اینا اورد متوجه بشم کلاه بردارن

اخه میگه جواب مشتری ها رو باید بدی نمیگه ک باید پول بدم به نظرتون بهش پیام بدم؟شاید توضیح داد بین حر ...

شاید منشی گری باشه این فرق داره. 

داریم کم کم پیر میشیم ولی باور نداریم.