فاصلهی دو نسل در حال حاضر اندازهی زمین تا آسمون شده و درک کردنها گاهی واقعا دشوار...ولی باید تلاش کنیم و مصالحه...تا مبارزه و انکار...سلیقهها، طرز فکرها و برخوردها و کلا نگرش این نسل با نسل قبل به طور کل فرق کرده و باید بپذیریم تا هر دو کمتر آسیب ببینیم و بهترین عملکرد رو داشته باشیم.
این جهان به شدت عادلانه است هر انسان سهم خوشی و رنج خود را برابر دریافت خواهد کرد، هر کدام از این دو فزونی یافت از جانب پروردگار نیست؛ بلکه توسط انسان هایی احاطه شده اید که آن را مضاعف میکنند.
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
متاسفانه دخترای ماخیلی احساسی هستن فوری جذب جنس مخالف میشن علتشم بیشترتوخانوادس کمبود محبت از والدین و محدودیت های جنسیتی و... فکرمیکنن تنها مجنون عالم پسر مقابلشون هست پسره هم اول لاک میزنه براش بعدش به مرور وابسته میشن و وقتی پسره خسته میشع کیس جدید پیدا میکنه ویه دخترو باصدتا درد روحی وجسمی رهامیکنه