2777
2789
عنوان

بچه ها تو چه قرنی زندگی میکنیم هنوز یک سری فسیل مغز هستن آخه

| مشاهده متن کامل بحث + 458 بازدید | 42 پست

فاصله‌ی دو نسل در حال حاضر اندازه‌ی زمین تا آسمون شده و درک کردن‌ها گاهی واقعا دشوار...ولی باید تلاش کنیم و مصالحه...تا مبارزه و انکار...سلیقه‌ها، طرز فکرها و برخوردها و کلا نگرش این نسل با نسل قبل به طور کل فرق کرده و باید بپذیریم تا هر دو کمتر آسیب ببینیم و بهترین عملکرد رو داشته باشیم.

این جهان به شدت عادلانه است هر انسان سهم خوشی و رنج خود را برابر دریافت خواهد کرد، هر کدام از این دو فزونی یافت از جانب پروردگار نیست؛ بلکه توسط انسان هایی احاطه شده اید که آن را مضاعف می‌کنند.
وای دقیقا . برو تاپیک قبلی هاشو بخون 

کیهه بده برم ببینم

يَاأَيُّهَا الْإِنسَانُ مَا غَرَّكَ بِرَبِّكَ الْكَرِيمِ : هان ای انسان، چه چيزی تو را نسبت به پروردگار كريمت مغرور ساخته است؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اون نوشته رو ندیدم  اما به خودت هم همین رو میشه گفت تو چه قرنی زندگی می‌کنیم که فسیل مغزی هنوز ...

اره امضاشو نگاه

🍃چه سکوتی عالم را فرا می‌گرفتاگر هر کسی به اندازه عملش سخن می‌گفت.👤امام علی (ع)
شما دنبال چی هستی الان ؟من کار به جنبه اعتقادیش ندارم ,بعنوان کسی که خیلی از نظر روحی از این روابط ل ...

خب شما ساده بودی زود گول خوردی عزیزم 

همه‌ی این عشق و عاشقیا که از رو هوس نیست 

الان کسی که از ازدواج سنتی شکست خورده بیاد بگه این ازدواج کلا بده منطقیه؟ معلومه که نه! 

از یاد مبر وحشت آبانش را     سرسامِ عمومی زمستانش را     ای از پسِ ما ساکنِ این خاک عزیز       از یاد مبر داغ جوانانش را 
اون نوشته رو ندیدم  اما به خودت هم همین رو میشه گفت تو چه قرنی زندگی می‌کنیم که فسیل مغزی هنوز ...

این بر میگرده به اعتقاد درونیم ولی من تاحالا جا نماز آب نکشیدم 

برای سلامتی بچم یک صلوات برای سلامتی امام زمان بفرستید .💓🧡🧡🧡🧡🧡🧡🧡
اره امضاشو نگاه

خودت هم که آخر امضات مثل استارتره

دقیقا از چی داری ایراد میگیری 😂

از یاد مبر وحشت آبانش را     سرسامِ عمومی زمستانش را     ای از پسِ ما ساکنِ این خاک عزیز       از یاد مبر داغ جوانانش را 
شما دنبال چی هستی الان ؟من کار به جنبه اعتقادیش ندارم ,بعنوان کسی که خیلی از نظر روحی از این روابط ل ...

شما طرز استفاده از رابطه رو بلد نبودی خب 

برای سلامتی بچم یک صلوات برای سلامتی امام زمان بفرستید .💓🧡🧡🧡🧡🧡🧡🧡
وای دقیقا . برو تاپیک قبلی هاشو بخون 

الان شما که امام زمان روقبول داری چرا میخوای واسه خودشیرینی همه چیزو خوب جلوه بدی

این بر میگرده به اعتقاد درونیم ولی من تاحالا جا نماز آب نکشیدم 

ببين منم اون كاربرو نديدم ادم مذهبي خيلي سفتم نيستم 

اما اونم اعتقاد درونيش بوده نوشته شمام اعتقاد درونيتو نوشتي 

💚التماس دعا 💚اگه دوست داشتيد برا سلامتي بچه هام صلوات بفرستيد به منم بگيد براتون بفرستم 💚
اینم هست دیگه مشکل خودشونه😂

متاسفانه دخترای ماخیلی احساسی هستن فوری جذب جنس مخالف میشن علتشم بیشترتوخانوادس کمبود محبت از والدین و محدودیت های جنسیتی و... فکرمیکنن تنها مجنون عالم پسر مقابلشون هست پسره هم اول لاک میزنه براش بعدش به مرور وابسته میشن و وقتی پسره خسته میشع  کیس جدید پیدا میکنه ویه دخترو باصدتا درد روحی وجسمی رهامیکنه

شما طرز استفاده از رابطه رو بلد نبودی خب 

اهان ببخشید که از تو شکم ننم نگفتن بهم ,این حرفا چیه میزنی برو ببین چقدر دختر شکست عشقی وروحی خوردن توهمین سایت

خودت هم که آخر امضات مثل استارتره دقیقا از چی داری ایراد میگیری 😂

من میگم چرا اعتقادش با حرفاش منافات داره

من میگم چرا اعتقادش با حرفاش منافات داره

عزیزم شما هم اعتقاداتت با حرفات منافات داره

تو ۹۰ درصد تاپیکا در حال دعوا و توهین هستی 

تو دین شما به این رفتار سفارش شده؟!!!!