2777
2789
عنوان

به قسمت تو ازدواج اعتقاد دارید؟

111 بازدید | 16 پست

به قسمت اعتقاد دارید؟اگه اره دلیلش چیه اگرم نه بازم دلیلشو بگید

قسمتی که شنیدید یا برای خودتون بوده بگید

نمیدونم چطور سرِپام که هردفعه با وزنه وایستادم لب آب"*

نه 

اگر من نرفته بودم به همسرم بگم از تو خوشم میاد 

چه قسمتی مارو میخواست با هم روبه‌رو کنه با این وجود که اون منو یکبار هم ندیده بود؟

این همه عشق نافرجام قسمت و تقدیر کجا ماجراشون بوده 

اگر درماندگی و اعتماد به نفس نداشتن باعث جذابیت بیشترمون میشد،دنیا جای بهتری نبود؟اگر صفت [اویزون]برای بقیه جذاب بود چی؟                                              [کاربر واحد پشتیبانی قدیم]

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

صددرصد

یه کاربر ترکیده(سابقه سه بار تعلیق در نی نی سایت گل🔪)...یه کنکوریه خوشبخت ..یه صلوات واسه قبولی پزشکیم میفرسی...با تچکررر...صدای ضبط باشگاه پسرا رو قطع کنی ، انگار وسط بیمارستان زنان و زایمانی😂😂💔

بله ، دیدم 

مثلا یکی از فامیلامون رفته از یه شهر دور زن گرفته که هیچکی راضی نبود ، ولی ازدواج کردن ، اولشم دوست بودن ، کلی دخترای دانشگاه سر دست میشکوندن واسش ، ولی رفت از یه شهر دیگه زن گرفت ، با خودم میگم قسمتش اونجا بوده 

تنت به ناز طبیبان نیازمند مباد ...                                 سال بعد میام با یه خبر خوب✨️

بله ، دیدم  مثلا یکی از فامیلامون رفته از یه شهر دور زن گرفته که هیچکی راضی نبود ، ولی ازدواج ...

دقیقا

اره یکی بخاد جور بشه میشه..مثل ازدواج خودم  درسته سختی زیاد کشیدم اما جور شد  ما مجازی آ ...

چه خوب امیدوارم خوشبخت باشید عزیزم

نه  اگر من نرفته بودم به همسرم بگم از تو خوشم میاد  چه قسمتی مارو میخواست با هم روبه‌رو ...

خو کجا دیدیش که رفتی بهش گفتی ازت خوشم میاد؟

به همون روبه رو شدنه میگن قسمت

پیامتو نمیخونم تا چشمت دربیاد😛

به قسمت اعتقاد ندارم. هر ازدواجی نتیجه‌ی یه سری احتماله و یه تصمیمه که ممکنه عاقلانه یا ناعاقلانه با ...

ولی من اعتقاد دارم و به نظرم همین تصمیمات و مسیر هایی که به وجود میاد کار همون قسمته، قسمت وادار میکنه که تصمیم بگیری

خو کجا دیدیش که رفتی بهش گفتی ازت خوشم میاد؟ به همون روبه رو شدنه میگن قسمت

رودر‌رو بهش نگفتم 

اون منو کلا ندید در سه ماهی که پیش میومد یه جا حضور داشته باشیم 

پس اومدن هم نبود،اونجا زندگی میکرد 

اگر درماندگی و اعتماد به نفس نداشتن باعث جذابیت بیشترمون میشد،دنیا جای بهتری نبود؟اگر صفت [اویزون]برای بقیه جذاب بود چی؟                                              [کاربر واحد پشتیبانی قدیم]
رودر‌رو بهش نگفتم  اون منو کلا ندید در سه ماهی که پیش میومد یه جا حضور داشته باشیم  پس ا ...

خب به هر حال یه چیزی باعث شده که سر راحت بیاد و تصمیماتی هم که میگیریم جزوی از همونی قسمته بنظرم

قسمت وادارت میکنه تصمیم بگیری