دخترم 27روزشه اوایل زیر سینه خوابش میبرد و حتی وقتی خوابم بود آروغشو میگرفتم بیدار نمیشد، الان مدتیه نمیخوابه زیر سینه هم که خوابش میبره تا میذارمش تو جاش شروع میکنه به تکون خوردن و بیدار میشه، در کل چرت میزنه نه خواب، خودمم از پا در اومدم نمیدونم تا کی این وضعیت ادامه داره، خیلی وقتا مطمئنم دلیل گریه اش اینه که خوابش میاد ولی نمیخوابه😐 رو پا و تو بغل تکونش میدیم میخوابه ولی تا میذاریمش بیدار میشه، اون مدتی هم که خوابه انقد تکون میخوره و از خودش صداهای جورواجور درمیاره که خواب منم عمیق نمیشه و هی چشام باز میشه و نگاش میکنم
لای لای نه مامی ژیانم..من وینه ی باخه وانم..به دل چاودیریت ده که م..بخه وه ده ردت له گیانم..ئه ی به رخوله ی شیرینیم..ئاواتی هه مو ژینم..شه وی تاریک نامینی..تیشکی روژ دیته سه ری
دو شبه منو شوهرم تا ساعت 5صب درگیر بودیم و 5به بعد تونستیم یه چرتی بزنیم
لای لای نه مامی ژیانم..من وینه ی باخه وانم..به دل چاودیریت ده که م..بخه وه ده ردت له گیانم..ئه ی به رخوله ی شیرینیم..ئاواتی هه مو ژینم..شه وی تاریک نامینی..تیشکی روژ دیته سه ری
ینی کی تنظیم میشه شیرین جان؟ چند ماه دیگه؟ مگه نمیگن نوزاد باید 20ساعت بخوابه؟ من نگران خودشم نخوابه ضرر داره براش
وای خدا کنه بعد چله خوب بشه به اونم راضیم، آخه بعضیا میگن تا 3 4 ماه طول میکشه
گلبرگ این کارو هم کردیم بخدا بعد 10 دقیقه بیدار میشه، دست و پاهاشو تکون میده و کم کم بیدار میشه
پسر منم الان ۴ ماهشه همینطوره و تا میذاریمش زمین بیدار میشه و صدا.. خوب میشه یکم تحمل کن
وقتی فردی شما را می آزارد به این دلیل است که خودش در اعماق وجودش در رنج است…در واقع رنجی که او به شما می رساند زجرهای لبریز شده درونی خودش هستند ، چنین انسانی به تنبیه احتیاج ندارد بلکه فقط کمک میخواهد.
من نی نیم 1 ماعشه.با روی پام یا تو گهواره میخوابونمش 3 ساعت میخوابه.بعضی وقتا هم اگه وقت شیرش باشه رو سینه خوابش میبره.طبع نی نیت حساسه.بچه اول من اینجوری بود تا 1 سال و نیم باش گرفتار بودم
شینا اوایل قنداقش میکردم تا 3ساعت بیدار نمیشد، ولی الان مگه جرات میکنیم ببندیمش، وقتی قنداقش میکنم دستاشو که میخواد تکون بده ولی نمیتونه بدتر عصبانی میشه و گریه میکنه
وقتی فردی شما را می آزارد به این دلیل است که خودش در اعماق وجودش در رنج است…در واقع رنجی که او به شما می رساند زجرهای لبریز شده درونی خودش هستند ، چنین انسانی به تنبیه احتیاج ندارد بلکه فقط کمک میخواهد.