2777
2789
عنوان

از کمیسیون پزشکی خاستن بریم(بخاطر فوت دخترم)

| مشاهده متن کامل بحث + 4407 بازدید | 96 پست
😭تسلیت میگم عزیزم ... 😭 می‌دونم الان داغداری ... ولی پای حق ت وایستا!  چون خیلی جاها و خیل ...

مرسی عزیزم ممنون💔🌹

بعضی بیمارستان ها فقط اسمشو دارن بیشتر قتلگاه ولی 

ایشالا که خدا کمکم باشه به حقم برسم🥺🥲😭

ماهورکم دختر اسمونی من تا ابد تو قلبم هستی جون دل مادر💔😔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

گلم شما رفتین کمسیون پزشکی نتیجه چی شد؟  مارو هنوز خبرنکردن بابت کمسیون فقط گفتن پرونده پزشکی ...

فعلا گزاشتن نوبت بررسی  بعد یه نامه دادن بهمون که بدن رئیس بیمارستان 8تا از دکترای که بالاسرم بودنو خاستن 

از کلانتری هم خلاصه پرونده رو همسرم گرفت خوند که فقط کبودی رو نوشته بود و خونمردگی پشت سرش که جواب ازمایشش نیومده بود هنوز

فعلا گزاشتن نوبت بررسی  بعد یه نامه دادن بهمون که بدن رئیس بیمارستان 8تا از دکترای که بالاسرم ب ...

عزیزم امیدوارم پیگیرهاتون نتیجه ی مثبت داشته باشه و قدری دلتون آروم بگیره میفهمم خیلی شرایط سختیه

منم از خون پسرم نمیگذرم حقش نبود 

عزیزم امیدوارم پیگیرهاتون نتیجه ی مثبت داشته باشه و قدری دلتون آروم بگیره میفهمم خیلی شرایط سختیه م ...

ایشالا فقط از خدا همینو میخام واقعا حق من این نبود خیلی الکی بچمو ازم گرفت همش میگن قسمت بوده خدا خاسته ولی نمیدونن من یه مادرم دلم طاقت نمیاره نمیتونم خودمو گول بزنم اگه زنده بود الان دوماهش بود اگه زود بدنیا نمی امد 21روز بعد تاریخ زایمانم بود دلم خونه چطور اروم شم نمیدونم😭😭😞

ایشالا جواب پیگیری های توام خوب باشه حداقل خونشون پایمال نشه

ایشالا فقط از خدا همینو میخام واقعا حق من این نبود خیلی الکی بچمو ازم گرفت همش میگن قسمت بوده خدا خا ...

دقیقا همین طوره همه برای آروم کردن ما میگن تقدیر بوده سرنوشت بوده و... 

ولی اینکه ما تو دلمون چی می کشیم درک نمی کنن و دعام همیشه اینه که هیچ مادری هیچ وقت دردی که ما تو قلبمون تحمل می کنیم سرش نیاد و هیچ وقت درک نکنه 

منم مثل شما هر روزم به یاد پسرم میگذره الان اگه بود 3 و نیم ماهه بود، منی که یه دختر بزرگ کردم الان انقدر ذهنم خالی شده نمی تونم تصویری از نوزادی پسرم تو ذهنم بسازم چون دنیام زیر و رو شده، هر جا میرم تو هر لحظه جای خالیشو حس می کنم احساس تهی شدن دارم، همش با خودم میگم اخه من چیم از خیلی مادرهای دیگه کمتر بود که نتونستم بچمو سالم بغل کنم با خوشی بیام خونه 

دقیقا همین طوره همه برای آروم کردن ما میگن تقدیر بوده سرنوشت بوده و...  ولی اینکه ما تو دلمون ...

ایشالا اره واقعا 

امیدوارم جایی پسرت هرچی زودتر سبز بشه و اینبار با دلخوشی و خیالی راحت بزرگ شدنشو ببینی و خاطره های خوب بسازی 

بلخره خدای ما هم بزرگه یه روز جواب دل شکستمونو میده حتما مطمئنم🥺🙂

سلام عزیزم 

حالت چطوره؟ بهتر شدین؟

می بخشید اگه پیامم ناراحتتون می کنه و یاد آور روزهای تلختون میشم

از فوت پسرم بیشتر از 3 ماهه میگذره ولی هنوزم کمیسیون پزشکی مارو نخواستن بریم

گفتم ببینم شما تونستین نتیجه بگیرین؟ 

سلام عزیزم  حالت چطوره؟ بهتر شدین؟ می بخشید اگه پیامم ناراحتتون می کنه و یاد آور روزهای تلختو ...

سلام مرسی عزیزم نه خواهش میکنم این چه حرفیه 

برا مام فعلا جوابش نیومده بیشتر از سه ماهه فوت شده و از خردادم منتظر جواب کمیسیونم🥺💔

سلام مرسی عزیزم نه خواهش میکنم این چه حرفیه  برا مام فعلا جوابش نیومده بیشتر از سه ماهه فوت شد ...

انشالله که بتونین نتیجه بگیرین دلتون آروم بشه

منی که تو عمرم هیچ کسی رو نفرین نکردم حتی کسایی که بدترین بدی هارو بهم کردن ولی دکترمو روزی هزار بار نفرین می کنم بخاطر کوتاهی که در حقم کرد 

نمی تونم با نبود پسرم کنار بیام جاش کنارم خالیه اگه به موقع به دادم رسبده بود الان بچم 5 ماهه بود