2777
2789
عنوان

ادرار خونی یا لک لانه گزینی

1111 بازدید | 20 پست

امروز ۵ روز از اقدام و تخمک گذاری میگذره 

از دیروز سوزش ادرار آخرای ادرارم دارم

امروز هم خیلی آب خوردم و ادرارم کاملا شفافه اما دستمال که میذارم یکم خونابه به دستمال میمونه 

کسی این مشکل رو داشته؟ 

بنظرتون چیه؟  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خون تو ادرار ربطی ب لانه گزینی نداره برو دکتر

معتقد به تناسخ💫....تو تاپیکای تناسخ تگم کنین....کاربری یازدهم🤯....تاریخ ۶/۳/۱۴۰۲ بیبی چکم مثبت شد برای سلامتی نی نیم دعا کنین😍❤۲۶/۳/۱۴۰۲ صدای قلبشو شنیدم😘😘😘😘😍
اگر لانه گزینی باید تا سه روز قطع بشه   اما سوزش ادرار داری طبیعی نیست

اره دوتاش با هم شده نمیتونم تشخیص بدم از ادراره یا واژن 

چیزی ک میبینم ادرارم شفافه و فقط دستمال خونابه داره 

چون تا حالا تجربه بارداری و عفونت ادراری نداشتم نمیدونم اگر ادرارم خونی شده چجوریه 

باید توی خود ادرار باشه یا روی دستمال 

فردا نوبت دکتر دارم  کسی ادرارش از عفونت ادرار خونی شده؟  چجوری بوده خونش؟ روی دستمال بو ...

من ماه پیش اقدام بودم ب شدت سوزش گرفتم نزدیک پریودم رفتم دکتر بهم پماد داد ی روز. بعد پریود شدم بی بی چکم مثبت بود ولی آزمایش خون دادم منفی بود آزمایش ادرارمم منفی بود

دلبری کردن رو از شاملو یاد بگیرید که به آیدایش گفت:کوچکترین لبخند تو مرا از همه بدبختی ها نجاتم داد:)
خون تو ادرار ربطی ب لانه گزینی نداره برو دکتر

میدونم که ادرارم مشکل پیدا کرده 

اما نمیدونم عفونت ادراری چجوریه

خونریزی باید توی ادرار باشه یا روی دستمال هم مربوط به مجاری ادرار میشه؟ 

چوم ادرار شفافه کاملا از بس آب خوردم، و خودمو میشورم و دستمال ک میذارم خونابه داره !!!!