براچی برعکس عمل کنه؟؟ منم دارم اس سیتالوپرام میخورم ولی انگار یجوریم افکار منفیم زیاد شده روز ...
چون تشخیص به عهده دکتره اگه قرصی رو سر خود بخوریم که مناسب نباشه به جای این که عملکرد روانی رو درست کنه بدتر می کنه مثال این قرص از دستهدقرص هابی هست که باز جذب سروتونین رو حذف می کنه باعث تجمع سروتونین میشه اگه مشکل شما به سروتونین ربط نداشته باشه با زیاد شدن سرو تونین اختلال تو عملکرد مغز به وجود میاد
چون تشخیص به عهده دکتره اگه قرصی رو سر خود بخوریم که مناسب نباشه به جای این که عملکرد روانی رو درست ...
من دکترم 5 ماه پیش نوشت حالا دارم مصرف میکنم به خاطر اینکه دیگه خیلی شک و ظن داشتم فکر سرطان گرفتن و مردن و بدبخت شدن دارم هرچیم باخودم تمرین میکنم نمیشه زدم به قرص دیگه تا ببینم چی میشه دیگه توکل بخدا
من دکترم 5 ماه پیش نوشت حالا دارم مصرف میکنم به خاطر اینکه دیگه خیلی شک و ظن داشتم فکر سرطان گرفتن و ...
شما هم مثل منید
منم با همین علائم رفتم و دکتر اس سیتالوپرام رو نوشت
شکر خدا ریلکس تر شدم ولی خوابم زیاد شده و همش دلم چیز شیرین می خواد احساس ضعف شدید میکنم
درحالی که برای آگاهی همه جانبه و روشن بینی ام تلاش میکنم قسمت هایی از وجودم هم از مسائلی پیش پا افتاده آزرده میشه. هیچ انسانی کامل نیست. کسی که همهی تاپیک هاش گل و بلبله بنظر من حتما دچارخودسانسوریه.
درحالی که برای آگاهی همه جانبه و روشن بینی ام تلاش میکنم قسمت هایی از وجودم هم از مسائلی پیش پا افتاده آزرده میشه. هیچ انسانی کامل نیست. کسی که همهی تاپیک هاش گل و بلبله بنظر من حتما دچارخودسانسوریه.
خب خداراشکر ادامش بده یه دوماه دیگه هم بیارش رو 20 نگهش دار چون میگن رو 10 ممکنه برگردی به حالت قبل
ماه دیگه باز نوبت گرفتم هر طور صلاح بدونن دکتر کلا سعی میکنم سر خود دوز دارو رو کم و زیاد نکنم.