2777
2789

سلام دوستان پسرم سه سال و سه ماهشه فقط سه چهار تا کلمه میگه و اواسازی میکنه بردم دکتر نوارمغز گرفت خداروشکر سالم بود براش گفتاردرمان و کاردرمانی ذهنی نوشته خیلی نگرانم لطفا تجربه ای دارین بیایین ی سری ویتامینم داده که بهش بدم 

وقتی داری روزای سختی رو میگذرونی و متعجبی که خدا کجاست 👀 یادت باشه استاد همیشه موقع امتحان سکوت میکنه😶خدایا شکرررررررت بعداز 20ماه انتظار مامان شدم 😍خدایا خییییلی مرسییییی که پسرم روسلامت گذاشتی بغلم❤

دستورپذیری داره ولی ارتباط چشمی یکم ضعیفه اقوام مادری هم چندبن مورد داشتیم ميترسم از مدرسه عقب بمونه 

وقتی داری روزای سختی رو میگذرونی و متعجبی که خدا کجاست 👀 یادت باشه استاد همیشه موقع امتحان سکوت میکنه😶خدایا شکرررررررت بعداز 20ماه انتظار مامان شدم 😍خدایا خییییلی مرسییییی که پسرم روسلامت گذاشتی بغلم❤

خوبه عزیزم حتما سریعتر شروع کن ببرش .

منم پسرم سه سالشه تاخیر تکلم داره انشالله قراره گفتارو واسش استارت بزنم.

چ مکملهایی بهش داد

مامان: بله.....!میدونستی عشق یه مرد مال زنه؟!خب اونوقت اون زن از نظر تو کیه؟مامانم، عشق من مال توئه😍🌱🌻واینگونه من مردم واست💫🧿 پسررررم🧿💫

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوستان کسی تجربه ای نداره؟!

خوبه عزیزم حتما سریعتر شروع کن ببرش . منم پسرم سه سالشه تاخیر تکلم داره انشالله قراره گفتارو واسش ا ...

فردا اولین جلسه هست استرس دارم فکر نکنم همکاری کنه فقط ب ۱ داده و شربت کلوی کیدز روش نوشته همش ویتامینه

ببر گفتار درمانی  دختر منم سه سال و سه ماهشه دارم میبرمش

پیشرفتی هم داشته ؟ پسر من فقط سه چهار تا کلمه میگه اونم گاهی ولی اواسازی زیاد میکنه 

پسر من۴ سالگی ب حرف اومد

دکتر هم بردی؟

دقیقا مثل پسر منم .پسر من ۳ سالو ۶ ماهشه اونم چندتا کلمه میگه نوار مغزم گرفتیم گفتن سالمه خدارو شکر منم برا مدرسش میترسم منطقه محرومی هم هستیم دکتر درس حسابی نیس .نمیشه هم بردش شهرستان نمیدونم چ کار کنم 

دقیقا مثل پسر منم .پسر من ۳ سالو ۶ ماهشه اونم چندتا کلمه میگه نوار مغزم گرفتیم گفتن سالمه خدارو شکر ...

دکتر به من گفت به عنوان مادرش کوتاهی کنی مدیون بچت میشی چون پدرش اصلا همکاری نمیکنه من خودم میخام ببرمش شما هم هر طور شده ببر چاره ای نداریم

پیشرفتی هم داشته ؟ پسر من فقط سه چهار تا کلمه میگه اونم گاهی ولی اواسازی زیاد میکنه 

دختر منم همینه ولی ارتباطش با بچه ها . خودمون خوبه ها ارتباط چشمی داره هوشش هم خوبه همه چیو هم متوجه میشه 

الان یکماهه دارم میبرم یه چندتا کلمه جدید یاد گرفته ولی هنوز به مار نمیبره بهش بگم بگو تکرارشون میکنه کلا گفتار دزمانی احتیاج به زمان طولانی داره تا جواب بگیری

هزینه گفتار درمانیش چقدره و چند جلسس؟

فعلا ۲۰ جلسه نوشته والا نمیدونم فکر کنم ۱۹۰ تومن هر جلسه ای