2777
2789
من هر شب سوره واقعه و هر روز زاریات مزمل طلاق حشر رو میخونم رزق مون بهتر شده ولی اینطوری که بخوام معجزه بشه نشده کسی میدونه باید چی کار کنم میگن سوره ق خوبه اگه تجربه ای دارید بگید بعضی ها می گن سوره طه خیلی خوبه هر تجربه ای دارید روشن و واضح بگید ....................... خسته شدم 8 ساله با مادرشوهر زندگی می کنم اکثرا به خاطر دخالتهاش دعوا داریم میخوام اونقدر معجزه بشه از این خونه برم شاید نفس راحت بکشم
*****لطفابریدتو وبلاگم مطمئنم خوشتون میاد ****** http://mofidtypik.blogfa.com/
از یه سوره قران انتظار معجزه داری؟ از شما حرکت از خدا برکت!
اسبها،درشکه راکشیده اند...ولی انعام را درشکه چی گرفته است.به چشمان اسب چشم بند زده و بر دهانش پوزبند،تا کم ببیند و دم نزند....چه آشناست! زندگی درشکه چی و اسبهایش.....!!!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی تلاش می کنیم بله چون در مسایل دیگه من معجزه دیدم با خوندن 40 روزه سوره حشر خدا به من فرزند دوقلو داده دهن همه رو خدا بست من هم تلاش می کنم و هم از خدا کمک میخوام دیگه دارم روانی میشم از دست مادرشوهرم
*****لطفابریدتو وبلاگم مطمئنم خوشتون میاد ****** http://mofidtypik.blogfa.com/
بعدشم برای هر چیزی که میخوای بهش برسی چه مالی چه غیره از روش تصور و جذب استفاده کن. خیلی مثبت فکر کن. روزی چند دقیقه روش وقت بذار و تصور کن واقعا تو اون موقعیت دلخواهت هستی . کاملا خودت رو تو اون موقعیت تصور کن و خدا رو به خاطر برآورده شدن خواسته ت شکر کن. من از این روش استفاده میکنم. همه چیزایی رو که الان داشتم قبلا تو تصورات و رویاهام داشتم. شاید به نظرت مسخره بیاد ولی امتحانش ضرر نداره.
یه مامان مهربون...
باید خودتو حرکت بدی سوره خوندن فقط به افزایش برکت پولت کمک می کنه زیادش نمی کنه
عــاشــق کــه مــیــشــوی♥مــواظــب خــودت بــاش♥شــبــهــای بــاقــیــمــانــده عــمــرت♥بــه ایــن ســادگــی هــا صــبــح نــخــواهــد شــد. ....♥