2777
2789
عنوان

سر کار نرفتن و تو خونه موندن

| مشاهده متن کامل بحث + 1125 بازدید | 41 پست
ای بابا  چیشد نرفتی؟

اخراج کرد منو کاملا بی دلیل. البته کلا اخلاقش همین بود بی دلیل هر روز یکی رو اخراج می‌کرد انگار مشکل روانی داشت . پولامم کامل نداد. از اون موقع هم هرچی میگردم خبری از کار نیست 

منم کلی سرگرمی جور میکنم ولی بدون کار کردن خیلی سختمه

سخته کلا 

دیگ هرررکاری باشه میخوام برم نمیتونم تو خونه

"سوداد"نوعی حالت روحی و حس نوستالژی، اندوه، دل‌تنگی و دل‌گرفتگی از نبودن فرد یا متعلقی است که دیگر احتمالاً هیچ‌گاه برنخواهد گشت.💔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من به اینا به چشم سرگرمی نگاه نمی‌کنم، آدمی نیستم بیخود وقت تلف کنم کاری رو میکنم کع حالم رو خوب کنه ...

اره کار این سختی ها رو هم داره ولی انگار یه عادته کسی به کار بیرون عادت میکنه دیگه سختشه نمیره

خب بستگی به روحیه داره بعضیا روحیه کار بیرون دارن بعضیا ندارن. اینکه تو خونه حالت خوب باشه خیلی خوبه ...

کنار میام.بی پولی بهتر از صبح زود بیدار شدن و تو تاریکی اول صبح از خونه بیرون زدن خودشم با پریود یا مریضیه.تا بعد از ظهر و خسته و کوفته برگشتن و حرف رئیس شنیدن و تحمل داد و فریاد و توهین های مدیر و...

من متنفرم از سرکار رفتن.دوس ندارم.

هیچی نمیخرم دیگه.چندرغاز پول تو جیبیم هم پس انداز میکنم.فقط بسته اینترنت میخرم اونم کم.لباس هر چی دارم می پوشم و تا وقتی لباس یا هر وسیله ای خراب نشه و تموم نشه جدیدشو نمیگم برام بخرن.

آرایشگاه نمیرم.باشگاه نمیرم.تو خونه ورزش میکنم.ابروهامو خودم مرتب میکنم.موهامو رنگ نمیکنم.کلا هیچ کار زیبایی انجام نمیدم.

کافه مافه نمیرم.

خوراکی هم نمیخرم حتی

کنار میام.بی پولی بهتر از صبح زود بیدار شدن و تو تاریکی اول صبح از خونه بیرون زدن خودشم با پریود یا ...

قبول دارم که کار کردن هم واقعا آسون نیست مخصوصا شرایط الان. پولی هم که میدن واقعا نمیصرفه . زود تموم میشه.چند برابر پولی که میدن کار میکشن.اخلاق هم که اصلا ندارن.  

قبول دارم که کار کردن هم واقعا آسون نیست مخصوصا شرایط الان. پولی هم که میدن واقعا نمیصرفه . زود تموم ...

من تو اون مدت که کار میکردم پول هام خیلی هم زیادیم بود.اهل خرج کردن نیستم کلا.فقط یه کیف خریدم و دو جفت کفش و یه ریمل.یه دونه کلاه آفتابی و نیم کیلو شکلات😂بقیه شو طلا خریدم فقط

چرا خسته بشی  فقط بلدی میخاد که یه جوری وقتت رو تنظیم کنی که هم به خونه زندگیت برسی هم سرگرمیهای خاص خودت رو هم داشته باشی مثل  خیاطی کردن  باشگاه   استخر   هنرهای دستی   و خیلی کارهای دیگه میتونی انجام بدی که  هم حالت خوب بشه هم حس مفید بودن داشته باشی