2777
2789

سلام 

چند روز پیش یه تاپیک زدم راجب اینکه ، علائم پری شدیدددد داشتم و رفتم سفر دو روزه و علائم از بین رفت و با اینکه برگشتم خونه خودم ولی خب پری نمیشم

همه گفتن باردار بودن اینطور بودن 

امشب بعد از سه روز تاخیر ، بی بی چک روژان زدم منفی شد 

ولی علائم پری برنگشته برام و نشدم هنوز 

همش حس میکنم ب شدن خیس شدم ،معذرت می‌خوام انگار آب سردی میریزن بهم ، سریع پا میشم فکر میکنم ک پری شدم ولی میبینم حتی ذره ای ترشح هم نیومده 

تا حالا پیش اومده براتون ؟ 

بی بی چک اعتماد کنم ؟ دیگه باردار نیستم ؟ من دوساله اقدامم ولی دارویی مصرف نمیکنم 

برو آزمایش بده خیالت راحت شه خب

منت نکش از غیر / پر و بال خودت باش                                                        معاون و مشاور مدرسه.مدرس تربیت جنسی و مهارت های زندگی واستعداد یابی کودکان

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم بیبی‌چک ۹۹درصد درست میگه البته باید از‌موعدت چندروز گدشته باشه. بااین حال اگرشک داری میتونی آز بدی که‌دیگه۱۰۰درصد مشخص میشه اما من معتقدم تلقین میکنی به خودت و‌باردار نیستی. بهش فکرنکن به میزانی ک بهش فکرمیکنی‌ و‌نگرانی بارداری عقب میفته ‌.هروقت زدی ب بیخیالی گفتی شد شد نشد نشد و واقعا برات مهم نبود وهر دیقه بی بی به دست منتظر جواب نبودی؛درکمال تعجب باردارمیشی

این تجربه همه کسایی ک دیدم من جمله خودم

مولانا شمس را گفت:پس زخم هامان چه؟  و شمس پاسخ داد: نور از محل آنهاست که وارد میشود...