2777
2789

امشب عقد دوستم با پسرعمم بود 

یه دوست دیگه دارم اون خیلی عاشق پسرعمم بود حتی پسرعمم قبلا بهش نگاه خاصی  میکرد اما بعدا کلا ماجرا عوض شد و با اون یکی دوستمون نامزد کرد ...

ما هر چهارتامون باهم هم کلاسی بودیم تو دانشگاه (پسرعمم و دوستام)

امشب تو عقد دوستم دعوت بود اما خیلی ناراحت بود قشنگ میدونستم تو دلش چخبره حتی همسرم میگفت کاش نمیومد حالش بدتر خراب شد اینجا 

تا اینکه بعد از مراسم کادو و ... 

یه همکلاسی دیگه داشتیم دوست صمیمی پسرعمم بود الانم کارمند شرکت نفته 

مادرش و خواهرش اومدن کنار دوستم بهش کادو دادن پسره هم یه دسته گل اورد پیش مهمونا ازش خواستگاری کرد 

واییییی حال دوستم داغووووون بغضش ترکید

حالا اون بدبختم فکر میکنه بخاطر اون خوشحاله از وقتی اومدم خونه فکرم درگیرشونه 

هرچقدرم زنگ میزنم گوشی دوستم خاموشه 

🍃اینکه زندگی سخته، غیرقابل انکاره اما من همواره جنگیدم و خواهم جنگید 💜💗💜💗💜

چرا براش خوشحال شدم خدا بهش عزت داد انگاری ب نظرم اینطور اومد 🥲❤

آدم خوبی نیستم..اما میشه لطفا ازتون بخوام که برای ظهور امام زمان صلوات بفرستین؟؟  حتی ما آدم بدا هم میتونیم منتظر باشیم...شاید خدا رحم کنه بهمون وقتی ببینه خوب و بد منتظرشیم🥺گره عجیبی افتاده به کارم خواهرا،التماس دعا که هرجور به صلاحمه مشکلم زودی حل شه خسته شدم😔خمشترک مورد نظر حوصله ی بحث ندارد اگر قصد بحث کردن دارید ریپلای نکنید با تشکر🦦از میان تمام نداشته هایم افتخارم این است مادرم حضرت فاطمه (س) و لقب من سیده است.. 💚چند وقت پیش با یه خانومی حرف میزدم میگفت ما نیاز ب امام زمان رو قلبا حس نکردیم ک آقا بیاد...آخه ما ک خیلی عادی داریم زندگی میکنیم...ینی فقط منم ک قلبم داره میگیره از این همه تاریکی ک تو دنیاست؟ این همه بچه های کار این همه نیازمند..بهش فکر ک میکنم غذا از گلوم پایین نمیره...چطوری اینقدر بیخیال شدیم؟ ما هر چقدرم تلاش کنیم این چیزا از بین نمیره جز با ظهور امام زمان..یه صلوات برای تعجیل در فرج بفرستید لطفا😔🙏 ما اهل کوفه نیستیم، مهدی(عج) تنها بماند❤خدای مهربونم میدونم لایق نیستم اما دعا میکنم مرگ مرا شهادت در راه امام زمانم قرار بده

باور پذیر نیس

قشنگ بالیوودی شد

زتمام بودنی ها                                                             توهمین از آن من باش                                                       ک ب غیر با تو بودن                                                           دلم آرزو ندارد🫂

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا براش خوشحال شدم خدا بهش عزت داد انگاری ب نظرم اینطور اومد 🥲❤

میدونی عزیزم اون هنوز نتونسته پسرعممو از ذهنش پاک کنه ❤️‍🩹

عزززززیزززممم چه حس بدییی

من دلم تنگه یه زنگته تنگ صدای قشنگته میشه برگردی؟ خیلییی دیر کردی نی نی یار جان هفت جدت کاربریم نترکون به جان هفت جدو ابادم این کاربریم هجدهمم هست بقیه ترکید😐💔میشه از ته دلت دعا کنی تا ماه دیگه مشکلاتمون حل شه بریم سر خونه زندگی مون🤲🏻😉     انشاالله  ۱۴۰۲/۵/۱۳.   بخدا دلم نمی بخشتت زدی قلبم تو شکستی 🥀من حسابم ز همه مردم این شهر جداستــ♡:) من امیدم به خدا بعد خداهم به خداستــ🦋🍃    ❮قوت‌قَلب‌اونجا‌که‌  خدا‌میگه'لاتَخافا انَّنی مَعکُما اسمَعُ وَاری'  نترسید‌بَندِگان‌من‌حَواسم‌بهتون‌هست‌  می‌بینمتون‌،می‌شنومتون..🫂♥️🦋❯ ️  

چرا پسرعموت دوسش نداشت ؟

☆彡彡   بـہ سوے بے نهایت و فَـراتر از آن! ミミ★                    ____________________________________________                 گروه بنفش   ❤🤍                                                                     ✼  ҉    𝐒𝘵𝘳on𝓰  𝒢𝒾𝓇𝓁    ҉  ✼ .                                                                                     

باور پذیر نیس قشنگ بالیوودی شد

نه عزیزم من کلا اهل اینجور تاپیکا نیستم 

ولی امشب به طرز عجیبی حالم گرفته‌س

چرا پسرعموت دوسش نداشت ؟

نمیدونم هیچی از اون نپرسیدم 

همسرم میگه لابد فهمیده رفیقش دوسش داره عقب کشیده 

کاش به خودش زمان بذه و امیدوارم اون آقا که خواستگاری کرده تو جمع،با همون خووووووشبخت ترین عااااالم بشه💗❤️💗❤️

هرگاه که تسلیمم در کارگه تقدیر /                                        ارام تر از آهو، بی باک ترم از شیر/                                      هرگاه که میکوشم در کار کنم تدبیر/                                      رنج از پی رنج آید،زنجیر پی زنجیر/
کاش به خودش زمان بذه و امیدوارم اون آقا که خواستگاری کرده تو جمع،با همون خووووووشبخت ترین عااااالم ب ...

راستش خیلی دلم براش میسوزه میفهمم حالشو 

پسرعمم در مقابل دوستش از لحاظ موقعیت و دارایی خیلی پایینه اما خب دلش گیر کرده بود 

راستش خیلی دلم براش میسوزه میفهمم حالشو  پسرعمم در مقابل دوستش از لحاظ موقعیت و دارایی خیلی پا ...

عیب نداره.امیدوارم بتونه ازش دل بکنه

هرگاه که تسلیمم در کارگه تقدیر /                                        ارام تر از آهو، بی باک ترم از شیر/                                      هرگاه که میکوشم در کار کنم تدبیر/                                      رنج از پی رنج آید،زنجیر پی زنجیر/
خاستگاره نمیدونست پسرعمت قبلا دوسش داشته؟

ما که ترم اول ارشد بودیم من خودم متوجه رفتار پسرعمم شده بودم اما یه ماه بعد کلا عوض شد یه ترمم مرخصی گرفت دیگه کلا با ما نبود کلاسش 

اما دوستش با ما تموم کرد حتی جلسه دفاع از پایان نامه دوستم کادو و گل اورده بود 

هنوز با پسرعمم صحبت نکردم منتظرم فردا که سرکاره زنگ بزنم جریانو بپرسم