2777
2789
عنوان

بچه ها ایفون ۱۳ ولی فیک کسی داره

| مشاهده متن کامل بحث + 1525 بازدید | 34 پست
نظرت راجب سامسونگ a32 چیه

من خریدم به شدت هنگ میکرد یکماه بعد فروختم a52گرفتم راضیم به شدت . دوسال پیش

برای سلامتی بچم یک صلوات برای سلامتی امام زمان بفرستید .💓🧡🧡🧡🧡🧡🧡🧡

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هاع کجا شو دیدی  خیلیا دستشونه  من کامل تشخیص میدم بخدا نمی‌دونم اصن چجوری ولی خدایی معل ...

منم تازه شنیدم خیلی برمیدارن .فک میکردم فیکا کار نمیکنن ولی میگن اندرویبده و خوب کار میکنن

این جهان کوه است و فعل ما ندا/ سوی ما آید نداها را صدا

بفهمن فیکه بیشتر مسخره میشه که 

یاد اون دیالوگ از فیلم لئون افتادم که لئون به ماتیلدا گفت: تو به زمان نیاز داری تا یک کمی بزرگ بشی! ماتیلدا گفت: من دیگه بزرگ شدنم تموم شده؛ بعد از این فقط سنم زیاد میشه..🏵️
اره دختر خالم خرید کیفیت افتضاح ۸ میلیون داد ایفون ۱۴ فیک از تهران🤦🏻‍♀️

ای وای . منم به دوستم میگم میگه فقط کیفیت دوربینش پایینه

برای سلامتی بچم یک صلوات برای سلامتی امام زمان بفرستید .💓🧡🧡🧡🧡🧡🧡🧡

والا 5 سال پیش گوشیمو خریدم یکو نهصد تومن هوآوی هست ماشاالله مثل ساعت کار میکنه. بدون خنگی و اذیتی. 

اونوقت مردم احمق به خاطر کلاسشون حاضرن پولشون بخاطر فیک بندازن بیرون

عروس خانوما با قوم شوهر مهربون باشین✋😂. خواهر شوهرا با عروس هاتون دوست باشین☺️ این دنیا دو روزه، گذشت کن تا خدا هم ازت بگذره. جاری های محترممممم انقد حسودی همو نکنید😆دیگه چیزی به ذهنم نرسید تا نصیحتی دوباره به درود🌹
منم تازه شنیدم خیلی برمیدارن .فک میکردم فیکا کار نمیکنن ولی میگن اندرویبده و خوب کار میکنن

آره بابا از بین ده تا دوستام هشتاشون آیفون فیک دستشونه

کار می‌کنه ولی بخدا قسم ضایع هستش 

من داداشم ۱۳پرو داره روانی شده از دستش ۲۰۰تومن ۲۰۰ تومن پول می‌داد فیلت.رشکن می‌گرفت براش حالا یه هواوی ساده هم داره کنار آیفونش 

این بار دیگه تعلیق شم دیگه برنمی‌گردم🥺🥺💔                                                                                                                        مْردن هایته کوی/ژیان کوشتمی🚶🏻‍♀️💔
دوربینش که افتضاح بود.. تازه باید مثل ایفون ریجستری هم بشع

ریجستری الان هشت نه تومنیه من دخترخالم آیفون ۱۲ داره ریجستر نکرده پارسال شش تومن بود امسال شده نه تومن براش اونم یه گوشی دیگه داره کنارش بخاطر اینکه نت شو شیر کنه برا آیفونش

این بار دیگه تعلیق شم دیگه برنمی‌گردم🥺🥺💔                                                                                                                        مْردن هایته کوی/ژیان کوشتمی🚶🏻‍♀️💔
نظرت راجب سامسونگ a32 چیه

یا a51  بگیر یا a52 فایو جی یا a72 

اگ پولت کمه شیائومی مناسب تره برات

بنده‌ای‌باخداگفت:اگرسرنوشت‌مرانوشته‌ای پس‌چرادعاکنم؟خدا‌گفت:شاید‌نوشته‌باشم‌هر‌چه‌دعا‌کند!˘˘‌ ✨️🪴