2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چیشده 

هیکی 

خواهر زادم یه رل داشت که الکی مثلا کات کردع بود اینجوری میگفت بعد پسره به من پیام داده فلانی کجاس گفتم نمیدونم تهدید و هزار جور مزخرفات بعد خواهرم زادم میگع چرا با اون اونجوری حرف زدیبه خواهرم گفتم پسره رو از طرف من بکشه کنار

Çok zormuş be yürek yanarken nasip diyip susmak♡

این به نظرم بیشتر گستاخیه تا نمک به حرومی

یاده اهنگ پازل بند افتادم:زیادی خوبی کردنم تهش داستانه...

این یک تیکر بارداری نیست❌            تو همه در این هیاهو که امید زندگی نیست؛به غیرآرزوها.و به راه آرزوها همه عمر جستجو ها🌱✨
این به نظرم بیشتر گستاخیه تا نمک به حرومی یاده اهنگ پازل بند افتادم:زیادی خولی کردنم تهش داستانه...

میدونه چیع با زبون بی زبونی میگفت تو به رل من چشم داشتی بعد گفتم اینو گفتی میگفت نه من اینو نگفتم فلان

داداشم بهم میگه همیشه با بقیه فاصله داشته باش خوبی نکن چون بده تویی ولی من حرف گوش نکردم 

خانواده من خیلی حساسن بعد من یه گوهی خوردم با یکی به مدت یه هفته بودم که اینا هم متاسفانه فهمیدن با اون منو تهدید میکرد

میدونه چیع با زبون بی زبونی میگفت تو به رل من چشم داشتی بعد گفتم اینو گفتی میگفت نه من اینو نگفتم فل ...

ولش کن.به نظرم از ادمای سم دور شو.چه غریبه باشه چه آشنا.خواهرزاده کیلوی چنده توی این دوره و زمونه.یجوری سرد شو باهاشو خودتو بگیر که حساب کار دستش بیاد.دوباره م موضوعو پیش کشید قشنگ قهوه ایش کن و حدو مرزارو براش مشخص کن.اگرم رلش باز بهت پیامه ناجور دادو مزاحمت شد ازش شکایت کن.اینطور دیگه از بیست کیلومتریتم رد نمیشن پاشونم از گلیمشون دراز تر نمیکنن.

این یک تیکر بارداری نیست❌            تو همه در این هیاهو که امید زندگی نیست؛به غیرآرزوها.و به راه آرزوها همه عمر جستجو ها🌱✨
ولش کن.به نظرم از ادمای سم دور شو.چه غریبه باشه چه آشنا.خواهرزاده کیلوی چنده توی این دوره و زمونه.یج ...

دقیقا نگاه من خیلی تنهام گفتم مثلا رابطه خاله و خواهر زاده ها مثل رفیق هاس باهم مثل دوست باشیم ولی اینم از چشمم افتاد دیگه جوری باهاش سرد میشم طرفمم نیاد

آدم درست حسابی نیس پیشم میدونی چیع همه به فکر منافعشون 

دقیقا نگاه من خیلی تنهام گفتم مثلا رابطه خاله و خواهر زاده ها مثل رفیق هاس باهم مثل دوست باشیم ولی ا ...

قرارنیست چون تنهایی بقیه ازت سواستفاده کنن برای منافعشون.

اونی که بخواد رفیقت باشه برای رسیدن به هدفی تو رو نمیخواد

از با تو بودن لذت میبره که همراهیت میکنه

البته با رفیقم بیش از اندازه نباید صمیمی شد

بالاخره هر چیزی از هر کسی برمیاد