بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
خواهر زادم یه رل داشت که الکی مثلا کات کردع بود اینجوری میگفت بعد پسره به من پیام داده فلانی کجاس گفتم نمیدونم تهدید و هزار جور مزخرفات بعد خواهرم زادم میگع چرا با اون اونجوری حرف زدیبه خواهرم گفتم پسره رو از طرف من بکشه کنار
میدونه چیع با زبون بی زبونی میگفت تو به رل من چشم داشتی بعد گفتم اینو گفتی میگفت نه من اینو نگفتم فل ...
ولش کن.به نظرم از ادمای سم دور شو.چه غریبه باشه چه آشنا.خواهرزاده کیلوی چنده توی این دوره و زمونه.یجوری سرد شو باهاشو خودتو بگیر که حساب کار دستش بیاد.دوباره م موضوعو پیش کشید قشنگ قهوه ایش کن و حدو مرزارو براش مشخص کن.اگرم رلش باز بهت پیامه ناجور دادو مزاحمت شد ازش شکایت کن.اینطور دیگه از بیست کیلومتریتم رد نمیشن پاشونم از گلیمشون دراز تر نمیکنن.
❌این یک تیکر بارداری نیست❌ تو همه در این هیاهو که امید زندگی نیست؛به غیرآرزوها.و به راه آرزوها همه عمر جستجو ها🌱✨
ولش کن.به نظرم از ادمای سم دور شو.چه غریبه باشه چه آشنا.خواهرزاده کیلوی چنده توی این دوره و زمونه.یج ...
دقیقا نگاه من خیلی تنهام گفتم مثلا رابطه خاله و خواهر زاده ها مثل رفیق هاس باهم مثل دوست باشیم ولی اینم از چشمم افتاد دیگه جوری باهاش سرد میشم طرفمم نیاد
آدم درست حسابی نیس پیشم میدونی چیع همه به فکر منافعشون