2789

مثلا خیلی چیزارو هم بلد نیست.خیلی از وسایل رو نمیشناسه خیلی از وسایل اشپزخونه یا خونه یا هر چیز دیگه ای رو بلد نیست

ولی چیزایی ک بهش گفتم و در طول روز راجبسون باهاش حرف زدم رو بلده ولی مثلا برای مثال ابگرمکن رو بلد نیست چون تاحالا راجبش حرف نزدیم.یا مثلا پنجره رو بلد نیست.یا ویترین یا مثلا پرده...طبیعیه اینا؟

ولی خب مثلا درو یخچال و گازو اینارو بلده بهش میگم کدومه اشاره میکنه بهش ولی اونایی ک‌بلد نیست رو میگه نمیدونم و دنبالش میگرده یا الکی ب یچی دیگه اشاره میکنه

عزیزم رباط ک نیس بچس یواش یواش یاد میگیره 

معتقد به تناسخ💫....تو تاپیکای تناسخ تگم کنین....کاربری یازدهم🤯....تاریخ ۶/۳/۱۴۰۲ بیبی چکم مثبت شد برای سلامتی نی نیم دعا کنین😍❤۲۶/۳/۱۴۰۲ صدای قلبشو شنیدم😘😘😘😘😍

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

عادیه دختر من ۷سالشه به بشقاب میگه قابلمه نگران‌نشو

و تو ای زن که باتمام سختی ها و مشکلاتیکه حتی ۱درصدشون هم مقصر تو نبودی ولی ساختی به امید فردایی بهتردقیقا باتوام.....خاااااک بر سرت کنن.و تمام

تو باهاش کار کن ولی انتظار زیادی از بچه سه ساله نداشته باش

دوستای گلم میشه هر کی امضامو خوند ی صلوات بفرسته ک خدا کمکمون کنه و گره از مشکلمون وا بشه♥️خبرم کنین منم برای شما میفرستم دعای نی نی سایتیا بدجور میگیره🥲

خب چیزایی که زیاد میبینه را قطعابهتر یاد میگیره 

👈 من مادر یک کودک اتیسم هستم توجه کنید از این بعد در تاپیک های متفرقه ام به سوالات در مورد اختلال اتیسم هست پاسخ نمیدهم لطفا در تاپیک هایی که موضوع شون و عنوان شون اتیسم هست سوال خودتان بپرسید ممنونم که رعایت میکنید منم یک انسانم گاهی دوست دارم از دنیای اتیسم دور باشم و تاپیک های غیر اتیسم بزنم 😊