2777
2789
عنوان

اینو بخونید :-((((

| مشاهده متن کامل بحث + 143 بازدید | 44 پست
خاله ریزه خدا کنه واقعی نباشه ولی من توی یه سایت معتبر دیدمش
هان ای عقاب عشق ، از پشت قله های مه آلود دور دست ، پرواز کن به دشت غم اگیز عمر من ، آنجا ببر مرا که شرابم نمیبرد .....

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سورلان یه سرچ بکن همه سایتا نوشتن
هان ای عقاب عشق ، از پشت قله های مه آلود دور دست ، پرواز کن به دشت غم اگیز عمر من ، آنجا ببر مرا که شرابم نمیبرد .....
آخه اصلا هیچیش به هیچش نمیخوره پدری با این تعصب اصلا نمیذاره دخترش پاشو کنار ساحل بذاره یا شنا کنه در ثانی اون موقع مگه اجازه پدر لازمه که آدمای اونجا بدون اجازه نتونن دخترو نجات بدن
منم گدای فاطمه
سورلان اینکه هیچیش به هیچیش نمیخوره دلیل نمیشه که اتفاق نیفتاده باشه
سیما چرا اینو در ادامه خبر نوشته : پلیس دبی این مرد را بازداشت کرده است و انتظار می رود به زودی علیه وی اقامه دعوی کند.