2777
2789
عنوان

صدای ضعیف قلب جنین

5798 بازدید | 25 پست

سلام خانما 

کسی اینجا هست که سونو رفته باشه بهش گفته باشن صدای قلب جنین ضعیفه دو هفته بعد بیا سونو مجدد؟؟؟

۶ هفته و ۳ روز بودم رفتم سونو چون لک بینی داشتم 

۸ هفته رفتم گفت ضربان  پایینه ۱۲ هفته رفتم نرمال شده بود نکران نباش

خداروشکر ، خدا حفظش کنه

برای منم دعا کن قبلا هم سقط داشتم

یه لحظه خیلی استرس گرفتم چند نفر گفتن سقط شده 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خداروشکر ، خدا حفظش کنه برای منم دعا کن قبلا هم سقط داشتم یه لحظه خیلی استرس گرفتم چند نفر گفتن سق ...

ن بابت نگران نباش 

پیش ی دکتر خوب برو

منم خونریزی داشتم شیاف مصرف کردم اکی شد 

سوره حجرات بخون هرروز ب نیت سلامتیش عالیه 

وزن اولیه .71:400 وزن فعلی ۶۹ وزن هدف اولیه ۶۸ وزن هدف نهایی ۶۴ . مطمئنم که بهش میرسم خدایا شکرت 💪
عزیزم نگران نباش چون زود رفتی ضربانش ضعیفه مطمئن باش مشکلی نیست چون هنوز قلبش خیلی کوچیکه و تازه تشک ...

از دیروزهم لک بینی قهوه ای دارم 

دل تو دلم نیست 

نمی‌دونم برم سونو اورژانسی یا صبر کنم شنبه که ۸ هفتم کامل میشه برم سونو

اگه لکه بینی داری با دکترت مشورت کن

یه هفته پیش هم یکم لک بینی داشتم رفتم زودتر سونو کرد گفت ضربان قلبش ضعیفه و دوفاستون و شیاف داد گفت دو هفته دیگه بیا سونو مجدد 

الان دوباره لک بینی دارم 

یه هفته پیش هم یکم لک بینی داشتم رفتم زودتر سونو کرد گفت ضربان قلبش ضعیفه و دوفاستون و شیاف داد گفت ...

خانمی خوبی باردازیت پابرجاست انشاالله ؟

یا امام رضا اینبار تمام نشونه ها تورا نشون میدن تو را بجان جوادت قسم دستمو بگیر 

خانمی خوبی باردازیت پابرجاست انشاالله ؟

آره عزیزم هفته ی بعدش رفتم سونو خداروشکر ضربان نرمال شده بود 

فقط اینکه هماتوم دارم یک سوم ساک رو گرفته ، گفتن استراحت کنم 

دعا کن برام هماتومم برطرف شه و به کوچولو آسیب نزنه