2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وقتی بچه بودم خواب دیدم رفتم تو یه پارکی و اونجا کلی بازی کردم و فلافل خریدم  خلاصه صبح تا عصر تو اون پارک بودم خیلی بزرگ بود روبروش دوتا قنادی بود ...بعد ۲۰ سال اون پارک و تو دنیای واقعی دیدم با همون مشخصات و همون آدمایی که اونجا بودن 😑😑😑

♡♡

عجیب ترین خوابی که دیدم این بود یهو همه جا نارنجی شد و‌قیامت شد و همه تو جاشون خشک شون زده بود و من جیغ میکشیدم مامان من میترسممممم

یکی دیگم این بود خواب دیدم امام زمان دستش و میکشه رو سرم و از کنارم.ث رد میشه دست شون خیلی خنک و کشیده بود و‌متفاوت از باقی دست ها

بعد ها تو کتاب صحیفه مهدیه خوندم دست مبارک امام زمان خیلی کشیده س و متفاوت🥹

من کلا توهم ت ج ا و ز دارم

یه بار خواب دیدم دارم با تاکسی میرم جایی و داخل ماشین حس میکنم طرف میخواد بهم ت ج ا و ز کنه 😑

با خودم میگفتم واااااای خاک تو سرم پشماامو نزدم آبروم جلو طرف میره 😐🍂 یعنی همه چیزو ول کردم چسبیدم به پشم 😑

بعد دیدم جلو ماشین یه ژیلت هست پیچوندمش میگفتم اگه دست از پا خطا کرد با این ژیلت میکشمش 😐

دوستان منselentia_6 نیستم اشتباه نگیرید من قبل از ایشون بودم اینجا 😊

من یه خواب جالب دیدم خواب دیدم دوستم پسرزاییده بود شوهرش بچه رو گذاشته بود تو قابلمه آورد نشونم داد  

بعد پرسیدم اسمش چیه گفت ژیوان!!!

بعد صبح که بیدار شدم ژیوان رو سرچ کردم دیدم واقعا همچین اسمی داریم و کردیه

ما مردم ایران عاشق هم هستیم. ما لایق بهترینهاییم