2777
2789

درد نداره؟ اصلا؟؟؟ کسی کشیده 😭😭

زورم نمیرسه فراموشت کنم فقط میخام عادت کنم که نیستی..🌒 کاربر __btsarmy__ هستم که تعلیقم کردن :)🖤

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دروغه بگم نه..دندون عقل سخته درآوردنش..شوهرم یکی دو هفته پیش یکی کشید ۳ ۴ ساعت طول کشید بود درآوردنش ینی جراحی شد و بخیه زده بودن جاش

این جهان وقتی مرا میفهمد که دیگر از من نسترن روییده است...??????Ya umutlar biterse......اگه بارون باز بباره تو کویر...دیگه اما سر رسیده عمر این درخت پیر....در این زمانه ی بی های و هوی لال پرست..خوشا به حال کلاغای قیل و گال پرست..چگونه شرح دهم لحضه لحضه ی خود را برای این همه ناباور خیال پرست؟....

الان بگیم داره دیکه نمیکشیش؟؟ 

خب یه کوچولو درد داره دیگه طبیعیه 

ولی جیزی تیس

"سوداد"نوعی حالت روحی و حس نوستالژی، اندوه، دل‌تنگی و دل‌گرفتگی از نبودن فرد یا متعلقی است که دیگر احتمالاً هیچ‌گاه برنخواهد گشت.💔
دندون عقل کشیدم بیحسی زد.واسه دومی استرس دارم    

درد نداشت؟؟؟ 

زورم نمیرسه فراموشت کنم فقط میخام عادت کنم که نیستی..🌒 کاربر __btsarmy__ هستم که تعلیقم کردن :)🖤
دروغه بگم نه..دندون عقل سخته درآوردنش..شوهرم یکی دو هفته پیش یکی کشید ۳ ۴ ساعت طول کشید بود درآوردنش ...

جراحیش درد داره 

"سوداد"نوعی حالت روحی و حس نوستالژی، اندوه، دل‌تنگی و دل‌گرفتگی از نبودن فرد یا متعلقی است که دیگر احتمالاً هیچ‌گاه برنخواهد گشت.💔
دروغه بگم نه..دندون عقل سخته درآوردنش..شوهرم یکی دو هفته پیش یکی کشید ۳ ۴ ساعت طول کشید بود درآوردنش ...

جراحی نه کشیدن میگم 

حتما کامل سر بشه بعد بذار بکشه...دکتر من پنج دیقه فقط فرصت داد به داروی بی حسی...موقع کشیدن جونم دراومد تازه بعد از نیم ساعت که از مطب بیرون اومدم دندونم کامل سر شده بود و بیشتر اذیت شدم

من ۳ تا جراحی کردم اذیت شدم 

اما کشیدن تنها فکر نکنم خیلی اذیت کننده باشه.

از من بخیه خورد و فک جوش بود🥴🤕

فکر نکنید تازه واردما این کاربری سوممه😁کاربری اولم به نام تمشک برای سال ۹۳ یا۹۴.کاربری دومم  ooooli. متاسفانه یه بار گوشی رو ریست کردم و تاماااااام.همه رمزام پرید.منم که حافظه رمزم اصلا خوب نیست و گیج میزنه نتونستم کاربری هام رو برگردونم.
جراحی نه کشیدن میگم 

دندون سالمه؟ مال شوهرم فقط ریشش مونده بود

این جهان وقتی مرا میفهمد که دیگر از من نسترن روییده است...??????Ya umutlar biterse......اگه بارون باز بباره تو کویر...دیگه اما سر رسیده عمر این درخت پیر....در این زمانه ی بی های و هوی لال پرست..خوشا به حال کلاغای قیل و گال پرست..چگونه شرح دهم لحضه لحضه ی خود را برای این همه ناباور خیال پرست؟....