2821
2789
عنوان

نذر صلواتم

126 بازدید | 32 پست

خانوما من ختم 1400 صلوات هدیه به کاظم رو خیلی شنیدم حاجت دهنده اش کاش همه باهم بیایی تعدادی بردارین ختمش کنیم برا ایکه حاجت روا بشم عشقم برگرده اگر میخام شما هم شرکت کنین برا اینکه خدا دعا آدمی در حق آدمی دیگه زودتر مستجاب میکنه هر تعداد دوس دارین بگین😔 خودمم میگم 500 تا

هر کی خواست بگه تایپک برگشت معشوقم اعلام کنه امام زمان یارتون باشه در حقم خواهری کنین مادری کنین

700 تا دیگه مونده اعلام کنین هرکس میخاد تا ساعت پنج عصر با هم شروع کنیم

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

هفتصد تامونده صدتاش مال حرفتوقبول دارم دعایی کسی دیگه برات میگیره توهم برامن دعاکن خونه بخریم 

کاربری وتاپیک هابرادونفره.. مسئولیت شمادرقبال خودتان این است باافرادی دوستی کنیدوبه کسانی عشق بورزید،که به ذهن شمااحترام میگذارند!عاشق آشپزی نویسندگی وشعر،ورزش،موسیقی،محیط زیست! خدایاشکرت😍

هفتصد تامونده صدتاش مال حرفتوقبول دارم دعایی کسی دیگه برات میگیره توهم برامن دعاکن خونه بخریم 

فداتشم عزیزم چهارصدتا مونده شما صدتا سیصد دیگع مونده چشم خونه هم میخری گلم به حق آبرو حضرت زینب

ساعت پنج عصر همه با هم میفرستیم

صلوات فرستادم برات بعد هر نماززمم تو سجده برات ذکر یا جواد ائمه ادرکنی رو میگم خودم راجب خونه حاجت گرفتم ازش تو ام برا من خیلی دعا کن عشقم برگرده 

صلوات فرستادم برات بعد هر نماززمم تو سجده برات ذکر یا جواد ائمه ادرکنی رو میگم خودم راجب خونه ...

چشم 

کاربری وتاپیک هابرادونفره.. مسئولیت شمادرقبال خودتان این است باافرادی دوستی کنیدوبه کسانی عشق بورزید،که به ذهن شمااحترام میگذارند!عاشق آشپزی نویسندگی وشعر،ورزش،موسیقی،محیط زیست! خدایاشکرت😍

فداتشم عزیزم چهارصدتا مونده شما صدتا سیصد دیگع مونده چشم خونه هم میخری گلم به حق آبرو حضرت زینب ساع ...

من صدتاروفرستادم

صلوات فرستادم برات بعد هر نماززمم تو سجده برات ذکر یا جواد ائمه ادرکنی رو میگم خودم راجب خونه ...

من صدتا دیگه میفرستم کلن شددویست