2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چی شنیدی دربارش

هر عملی عارضه داره دیگه 

من از اینکه منگنه هایی که میزنن باز بشه و مواد به شکم لیک کنه یعنی بریزه تو شکم که باعث پریتونیت میشه خیلی میترسم 

که عارضه کمی هم نیست و اتفاق هم افتاده

خدایا شکرت برای همه ی چیزایی که به من دادی💞

من کرج انجام دادم پیش دکتر کردی و دکتر سینا.... قسطی هم هزینه رو میگیرن و خیلی کمک میکنه. عمل خوبی هم بود و راحت بودم کلا. فقط مهمه اون نکاتی که بعد عمل میگن رو خوب رعایت کنی که البته نکات سختی هم نیستن.

اطلاعات عمل بای پس معده رو ببینید.

عمل بای پس معده عمل خوبیه به شرطی که اصولش رعایت بشه یعنی آدم مناسب این عمل باشی دکترت خوب باشه و مراقبت های لازم بعد از عمل رو هم رعایت کنی اگر اینها رو رعایت کردی دگ توکل به خدا حتما بهتر میشه شرایطت از چاقی و اضافه وزن و مریضی های بعدش راحت میشی

من خیلی چاق نیستم ولی خیلی یه مدت رفته بود تو مخم انجام بدم ولی میترسمممم

انجام بدید تا بعدش روزی هزاربار خودتون رو لعنت کنید. شش هفت نفر از اطرافیان من انجام دادن و الان همشون افسرده شدن.به شدت برای روحیه بد هست.همه کسانی که عمل کردن دچار افسردگی شدن.مخصوصا کسایی که از قبل زمینه بیماری روحی داشتن

به شدت عوارض داره.اوایلش خوشحال هستین از اینکه تند تند دارین وزن کم میکنید ولی بعد از یه سال تازه عوارضش به خصوص عوارض روحیش شروع میشه.تقریبا تمام کسانی که من میشناسم بعد از عمل افسردگی حاد گرفتن.حداقل هفت هشت نفر از کسایی که میشناسم و عمل کردن هر روز خودشون رو لعنت میکنن.

به شدت عوارض داره.اوایلش خوشحال هستین از اینکه تند تند دارین وزن کم میکنید ولی بعد از یه سال تازه عوارضش به خصوص عوارض روحیش شروع میشه.تقریبا تمام کسانی که من میشناسم بعد از عمل افسردگی حاد گرفتن.حداقل هفت هشت نفر از کسایی که میشناسم و عمل کردن هر روز خودشون رو لعنت میکنن.یکیش برادر خودم که پیش دکتر علی کریمی عمل کرد. البته دکتر تا دکتر فرقی نداره.چون ماهیت عمل این هست.الان بالای سر برادرم هستم توی اورژانس به خاطر عوارض عمل. واقعا احساس وظیفه کردم که بلکه یه نفر بتونم با این کامنت منصرف کنم.هرجایی هم که بتونم کامنت میزارم

من پیش دکترکریمی عمل کردم دستش طلا بود و راضی هستم اصلا هم پشیمون نشدم ...خداروشکر نه خودم نه اطرافیانم افسردگی هم نگرفتیم بدوم هیچ مشکلی بودیم و هستیم ....اینطور مواقع کسایی مشکل واسشون ایجاد میشه که بیماریشون رو به دکتر نگفته باشن یا از بیماری خودشون اطلاع ندارن...اگر عمل نکردی کاری به انرژی منفی ها نداشته باش ببین شرایط جسمی خودت چطوره و تصمیم بگیر ...هیچکس باکفش تو راه نرفته