2821
2789
عنوان

میخوام کات کنم

236 بازدید | 19 پست

دیروز جدی میگفت دلسردم از ازدواج و حالا بهش فکر نمیکنم قبلا شکست خورده و سن الانش اکیه ۴سال هم میگذره از شکستش منم گفتم من رابطه هدفدار میخوام گفت نه و بعدها شااااید بهش فکر کنم دختر خوب و ایده الی هستی اگ قبلا میدیدمت یا شکست تجربه نمیکردم میومدم ب جان مامانم خواستگاریتو فلان اما من ذهنم فوکوس کرده بود رو جمله من ازدواج نمیکنمش و دیدم مصممه گفتم اکیه منو برسون خونه منم ادمی نیستم برا خوش گذرونی برم تو رابطه وقتی همو دوسداریم میبینی بقول خودت تایپتم چرا دلسردی چرا منو برا خوش گذرونی میخوای انقد حرصش گرفت(اخه مگ غیر اینه؟) خلاصه پیاده شدم و دارم تصمیم میگیرم کات کنم میخوام ی چندتا جمله خفن بهش بگم و بعد خدافظ با اینکه خیلی سخته برام امروز همش ماتم شوکم بخاطر این موضوع🙂

چی بگم بهش؟؟نمیخوام بد بش بگم ک برداشتش این باشه اره من لنگ شوهر بودم

هیچی نگو

آقایون چتونه هی درخواست میدید؟؟؟ اگر حتی یه مرد توی این کره خاکی باشه و اونم تویی باشی ک توی نی نی سایتی بازم هیچ کدوم از ما خانوما درخواستتو قبول نمیکنیم خودتو پاره نکن 🦦ببینم خوشبختی تو؟؟! یه چی که حالتو خوش کنه داری؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چیزی نگو بیصدا اروووم برو پشیمون میشه

ببین چشمش پرررر بودا میگفت تو بخدا قسم تنها کسی هستی ک از صمیم قلبم میخوامت خوشبحال کسی ک میتونه داشته باشتت واقعا دلی میگفت فیلمش نبود منم میخواستم بی صدا برم بمونه تو کف دیدم نه باید بش بفهمونم لیاقتمو نداشت نگهم داره😏

بگو من فک میکنم من و تو به درد هم نمیخورم من ادمی نیستم بی هدف برا خوش گذرونی برم تو رابطه با پسر و از اون جایی که تو یه شکست خوردی قبلا هی من رو با اون میخوای مقایسه کنی که من واقعا خوشم نمیاد از این موضوع تو هنوز تو گذشتت گیر کردی و ادم مناسبی برای خرج کردن احساساتم نیستی. خدافظ

🌳🌻«إِلَهِی کَیْفَ أَدْعُوکَ وَ أَنَا أَنَا وَ کَیْفَ أَقْطَعُ رَجَائِی مِنْکَ وَ أَنْتَ أَنْتَ إِلَهِی إِذَا لَمْ أَسْأَلْکَ فَتُعْطِیَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَسْأَلُهُ فَیُعْطِینِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَدْعُکَ فَتَسْتَجِیبَ لِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَدْعُوهُ فَیَسْتَجِیبُ لِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَتَضَرَّعْ إِلَیْکَ فَتَرْحَمَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَتَضَرَّعُ إِلَیْهِ فَیَرْحَمُنِی إِلَهِی فَکَمَا فَلَقْتَ الْبَحْرَ لِمُوسَی عَلَیْهِ السَّلامُ وَ نَجَّیْتَهُ أَسْأَلُکَ أَنْ تُصَلِّیَ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ وَ أَنْ تُنَجِّیَنِی مِمَّا أَنَا فِیهِ وَ تُفَرِّجَ عَنِّی فَرَجاً عَاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ بِفَضْلِکَ وَ رَحْمَتِکَ یَا أَرْحَمَ الرَّاحِمِینَ.»🌸☘️🌼
چند وقته که آشنا شدین؟

۲ ماه

میگفت چرا اولش نگفتی رابطه ازدواجی میخای ک الان حالمون بد شه گفتم هیچکس انقد احمق نیست ندیده نشناخته بگه منو تو باید ازدواج کنیم الان ک شناخت داریم و همو دوست داریم باید مطرح میشد ک متاسفانه‌‌‌‌... 

ببین چشمش پرررر بودا میگفت تو بخدا قسم تنها کسی هستی ک از صمیم قلبم میخوامت خوشبحال کسی ک میتونه داش ...

مطمئنن دختر خوبی هستی مشکل از خودشه یروز پشیمون میشه ازش فاصله بگیری بدون شکستن حرمتها شاید بهتر بتونه فکر کنه و تصمیم جدی و بهتری بگیره

۲ ماه میگفت چرا اولش نگفتی رابطه ازدواجی میخای ک الان حالمون بد شه گفتم هیچکس انقد احمق نیست ندیده ...

جان من شوخی نکن!

دو ماه برای ازدواج ...

شوخیه

" از آن ها که تسلایشان می دادم                 ‌‌‌‌‌                                غمگین تر بودم ..."