2777
2789

دوستان من اولین باره ناخونم رو کاشتم

فرم کاشتم بادامی هستش ولی کار باهاش سخته می‌تونم وقت ترمیم از ناخون کارم بخوام که فرمش رو مربعی بکنه؟

میشه واسه ترمیم فرم رو تغییر داد؟همون هرینه ی ترمیم رو میگیرن ؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خانما شما وقتی میرین ترمیم لاک رو که سوهان میزنه میره متوجه میشین یکممم ناخنتون زرد شده؟ یا فقط واسه من اینطوریه؟

فَاللَّهُ‌ خَیْرٌ حَافِظاً وَ هُوَ أَرْحَمُ‌ الرَّاحِمِینَ...... خدایا خودت مواظب نی‌نی من باش👶🏻
خانما شما وقتی میرین ترمیم لاک رو که سوهان میزنه میره متوجه میشین یکممم ناخنتون زرد شده؟ یا فقط واسه ...

طبیعی هست

اگه یه کوچولو هست بخاطر تغییر رنگ مواد هست

یا زردچوبه واین مواد غذایی رنگ دار کم کم تاثیر گذاشته

یااینکه جنس موادش معمولی بوده و تغییر رنگ داده

اما اگه خیلی زیاد بوده و سبزم شده بود و خیلی فجیع بود

ازش سوال کن قارچ نباشه یکم 

اما اگه کم باشع موردی نیس

طبیعی هست اگه یه کوچولو هست بخاطر تغییر رنگ مواد هست یا زردچوبه واین مواد غذایی رنگ دار کم کم تاثی ...

کم هستش

ممنون که جواب دادین

فَاللَّهُ‌ خَیْرٌ حَافِظاً وَ هُوَ أَرْحَمُ‌ الرَّاحِمِینَ...... خدایا خودت مواظب نی‌نی من باش👶🏻