2777
2789
عنوان

معرفی رمان ....🥺✨ رمان خونا بیاین

982 بازدید | 22 پست

من رمان های زیادی خوندم اینا قشنگ تر بودن بازم خواستید بگید معرفی کنم 🙂

دروغ شیرین 🥺🥰:

آناهید زند دانشجوی پزشکی است او که سالها عاشقانه پسر عمه خود کاوه را دوست داشته فقط به خاطر یک شوخی که از طرف دوست صمیمی خود با کاوه انجام میدهد کاوه او را ترک میکند و با همان دختری که او را به انجام این شوخی تحریک کرده بود ازدواج میکند . آناهید افسرده شده محل کار خود را عوض میکند تا دیگر با کاوه برخورد نداشته باشد . آناهید در آنجا با آرتام مهرزاد دکتر متخصص قلب اشنا میشود . آرتام که بسیار زیباست و موقعیت خوبی دارد وقتی کارهای آناهید را میبیند بخاطر اینکه به آناهید کمک کند……

رمان طلایه💫:

عقربه های پت وپهن ساعت روی طاقچه انگار روی همان ساعت ۴ جا خوش کرده بودند.تازه از حمام فارغ شده و آن قدر زیر دوش اشک ریخته بودم که حسابی چشمهایم پف آلود شده بود،ولی این چشمهای کشیده ی یشمی رنگ هیچ مدلی قصدزشت شدن نداشت.خودم میدانستم صورت بی نقص و فوق العاده زیبایی دارم.این خصیصه راو بارها و بارها همه ی دوستانم و کلا هر کسی که میشناختم بهم گوشزد کرده بود.ولی متاسفانه این زیبایی در آ ن سن و سال کم با من کاری کرده بود که از وجود خودم بیزار شده بودم و هر لحظه آرزوی مرگ میکردم

بازم اگر خواستید بگید 

امیدوارم لذت ببرید💫

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اولی رو خوندن و خیلی دوستش داشتم 

دومی رو هم حتما میخونم ❤

اگه دنبال کار بدون سرمایه میگردید بیاید چرا با کسی که از علایقشون خوشتون نمیاد اینطوری رفتار میکنید؟ حالا چرا اینو میگم؟! جونم براتون بگه که بایه خانومی اینجا صمیمی شدم همش میگفتن خیلی خوب حرف میزنی و خیلی ازت خوشم میاد(که نظر لطفشون بود) تا اینکه من پروفایلم رو تغیر دادم و تویه امضام کلمه آرمی رو اضافه کردم و تویه تاپیکشون مثل همیشه مشغول صحبت شدیم... که یهو برگشتن گفتن: وای تو هم از اون گروه چندش کره ای خوشت میاد؟ یهو من اینطوری شدم😐 گفتم چطور مگه؟ چی میشه؟ که بایه جواب خیلی زیبا روبه رو شدم... ایشون کاملا جدی برگشتن به من گفتن: احمق، برو خودتو بکش!؛ و تویه هر تاپیکی که من شرکت میکنم و ایشونم هست باز هم با کمال جدیدت همینو تکرار میکنن و خیلی هم روش پا فشاری میکنند (+کلی حرفایه دیگه که به ماند...) ولی واقعا چرا؟ چون فقط سلبریتی مورد علاقمون مثل مال شما نیست؟!... 

رمان فقط برباد رفته 

من  مصی ام، ۲۵ ساله،  یک عدد نومزد(همسر)دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻‍♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس،  به منظور رشد و تغییر مثبت.  علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍    به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋

مرسی گلم درخواستمو قبول کن تاپیکام رو دنبال کن  از این به بعد میزارم تاپیک رمان هر روز

متاسفم درخواست قبول نمیکنم ❤

اگه وقتش رو داشتم حتما.

اگه دنبال کار بدون سرمایه میگردید بیاید چرا با کسی که از علایقشون خوشتون نمیاد اینطوری رفتار میکنید؟ حالا چرا اینو میگم؟! جونم براتون بگه که بایه خانومی اینجا صمیمی شدم همش میگفتن خیلی خوب حرف میزنی و خیلی ازت خوشم میاد(که نظر لطفشون بود) تا اینکه من پروفایلم رو تغیر دادم و تویه امضام کلمه آرمی رو اضافه کردم و تویه تاپیکشون مثل همیشه مشغول صحبت شدیم... که یهو برگشتن گفتن: وای تو هم از اون گروه چندش کره ای خوشت میاد؟ یهو من اینطوری شدم😐 گفتم چطور مگه؟ چی میشه؟ که بایه جواب خیلی زیبا روبه رو شدم... ایشون کاملا جدی برگشتن به من گفتن: احمق، برو خودتو بکش!؛ و تویه هر تاپیکی که من شرکت میکنم و ایشونم هست باز هم با کمال جدیدت همینو تکرار میکنن و خیلی هم روش پا فشاری میکنند (+کلی حرفایه دیگه که به ماند...) ولی واقعا چرا؟ چون فقط سلبریتی مورد علاقمون مثل مال شما نیست؟!...