2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یجوری کن بیاد توافقی جدا شین‌...هر ترفندی داری بریز

حتی محبت

من که این کارو کردم

فکر میکرد برای استراحت دارم طلاق میگیرم... می‌گفت اره خیلی اذیتت کردم برو استراحت کن دوباره بیا😂😂😂😂😂😂😂😂😂😐میگفتم باشه اره درسته طلاق گرفتم فکر کرد بر میگردم میومد دنبالم ..با خانواده حرف میزد...به خودم زنگ میزد ولی من پشت سرم هم نگاه نکردم

عزیزم اول سعی کن رابطه‌ت رو درست کنی 

مشاوره برو باهاش و خلاصه تلاش کن ک درست بشه

همه راه های رفته رو برو اگه ب نتیجه نرسیدی بعدش اقدام ب طلاق کن 

آخرین راه طلاقه

زندگی ساز دل است! تو نوازنده‌ی این سازی و بس.. تو اگر شاد زنی شاد شوی گرچه باشی چو قناری به قفس...
عزیزم اول سعی کن رابطه‌ت رو درست کنی  مشاوره برو باهاش و خلاصه تلاش کن ک درست بشه همه راه های ...

تلاش خودم رو کردم ، خیلی ازش خواش تمنا کردم بیاد مشاوره ی بار اومد یک ماه دارو مصرف کرد دیگه نیومدگفت من هیچیم نیست  

تلاش خودم رو کردم ، خیلی ازش خواش تمنا کردم بیاد مشاوره ی بار اومد یک ماه دارو مصرف کرد دیگه نیومدگف ...

به هر حال تصمیم با خودته جدا هم بشی باید قبل طلاق مشاوره با هم برید 

زندگی ساز دل است! تو نوازنده‌ی این سازی و بس.. تو اگر شاد زنی شاد شوی گرچه باشی چو قناری به قفس...

افراد شکاک بهشون پارنویید گفته میشه که زیر مجموعه اسکیزو فرنیه

درمانش خیلی سخته ولی اگر خودشون بپذیرن مریضن دیگه اذیت نمی کنند و تقریبا پنجاه درصد راه درمان را رفتن بقیه روان درمانی دارو درمانیه

اگر صرفا شکاک باشه درمانش راحتره باید مشاور تشخیص بده 

برادر شوهرم همینجوریه.البته مردم ازارم هست.زنش که بچه رو برداشت و جدا شد رفت و راحت شد.ولی ما همچنان باهاش درگیریم.الکی تهمت میزنه دعوا راه میندازه اشوب میندازه دعوا میگیره.با اینکه کلا تو دوتا شهرستان جدا از یه استان هستیم اما همش اذیتیم.بخدا ماه قبل گفتم منم جدا شم که از دست اونو خانوادش نجات پیدا کنم بعد بابام گفت میخوای واسه برادرشوهرت جداشی.بخدا دیگه خسته شدم.حق داری

منم شوهزم پارانوئیده ولی خودش میدونه مشکل از خودشه و اذیتم نمیکنه. بیشتر خودش اذیت میشه و دلم براش م ...

منم نامزدم همینطوری عصبی میشه وبرای بیرون رفتن گیرمیده نمیزاره ولی درکل وقتی میبینم زیادبدنیستم فقط شکاک بودنش  اذیت کننده

🕊✨🤲🏻